23 Tem 2018 #1 N NadirKan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 23 Tem 2018 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 Siteyi ziyaret et Arkadaşlar GT 156 lık DOHC motorun hava filtre borusu lazım araç sanayide kaldı 1 haftadır parça bulunmuyor size zahmet bi el atın şu işe..
Arkadaşlar GT 156 lık DOHC motorun hava filtre borusu lazım araç sanayide kaldı 1 haftadır parça bulunmuyor size zahmet bi el atın şu işe..
24 Tem 2018 #2 0 06ROF68 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 39 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 32 Siteyi ziyaret et NadirKan' Alıntı: Arkadaşlar GT 156 lık DOHC motorun hava filtre borusu lazım araç sanayide kaldı 1 haftadır parça bulunmuyor size zahmet bi el atın şu işe.. Genişletmek için tıkla ... İnternette bile bulamıyosan çıkmacılara bak hocam. Bende bulamadım gaz kelebeğine giren hortumu çıkmacıdan aldım.
NadirKan' Alıntı: Arkadaşlar GT 156 lık DOHC motorun hava filtre borusu lazım araç sanayide kaldı 1 haftadır parça bulunmuyor size zahmet bi el atın şu işe.. Genişletmek için tıkla ... İnternette bile bulamıyosan çıkmacılara bak hocam. Bende bulamadım gaz kelebeğine giren hortumu çıkmacıdan aldım.