1. Bildiğim kadarıyla bu aracın sadece 93 modelleri "kırmızı motor" olarak bilinen 156 hp motora sahip. 94 ten itibaren 136 hp olarak çıkmıştı, daha sonraki modellerde beygir gücü düşüklüğü oldu mu?
156 lık olanlar SFİ, şimdikiler 136 değil 150 hp
2. 136 hp ve 156 hp arasında elbetteki bir performans farkı vardır ama benim merak ettiğim bu fark o kadar bariz midir??
6 hp lik farkı kalkıslarda hissedersin açık olarak.
3. Siz olsaydınız b kasa gls veya cd mi a kasa gt mi alırdınız??
b kasa alırdım daha hoş duruyor
4. Gtler çok hızlı arabalar olduğu için bildiğim kadarıyla kazasız olanı yok gibi birşey. Acaba edineceğim araçta hangi hasarlara göz yummalıyım, hangilerine yummamalıyım? yani opellerde ve özellikle a kasalarda hangi sorunlar kronik olarak kalıyor?
gt ler hızlı arac olsalarda iş sürücüde biter. illa kazalı olacak değil. ancak yastan dolayı bir iki noktasnda darbe varsa sözüm yok.
5. Bu sorum yine 2. sorumla alakalı, ben gt lerde siyah renk seviyorum, piyasada ise gri bolluğu var, siyahı çok sevsem de gri yakışmıyor değil yani. ama 136 hp bir siyah inci mi alırdınız yoksa 156 hp gri canavar mı?
136 değil 150 düzeltelim. b kasalar sadece gri benim bildiğim ama a kasalarda siyahta var.
6. Ben arabada modifiye ve aksesuar olayına karşıyım, benim için bir araba orjinaline ne kadar yakınsa o kadar değerlidir, bu bağlamda a kasa gtlerin kendine has parçaları olan jant kapakları ve diğer karakteristik parçaları kolay elde edilebiliyor mu?
çıkmacıdan kesinlikle bulabilirsin
7. bu güne kadar yakın arkadaşlarımın sahip olmaları bağlamında epeyce a kaca vectra cd ve b kasa gls kullandım. Ama hiç gt kullanmadım
kullanan arkadaşlara sormak istiyorum, dedikleri kadar güzel bir araba mı
evet gerçekten güzel hızlanıyor ama konfor çoook kötü diyorum.