vectra gts jantlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gh912
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla 4 tanesi 800 e güzel bi jant buldum ama bu da aklımda senin araban gts ler gibi olur çok yakışır zevkli seçim

ben orjinal opel aksesuarlarından yanayım.o yüzden jant secimimde opelin gts jantı oldu.aslında opc nin örümcek agı gibi olan 18 inc jantındaydı
gözüm ama 750 ytl demişlerdi tanesine işin icine lastiklerde girince beni bayagı bir aştı.

bende tam karar vermiş değilim ama bu model üstünde duruyorum şimdilik ofseti baya olan bi jant benim tercihimde bu yüzden

kyowamq1.jpg

kyowagolddi2.jpg

OFSETLİ JANTLAR GERCEKTEN COK GÜZELLER AMA BİR OKADAR DA AGIR OLUYORLAR.ARACIN 1.6 YSA YORABİLİR ARABAYI

benim kafamda sade vectra kasasına sadece ön panjur düz sonra yere olabildiğine basık ve ofsetli bi jant var batı avrupa sitili birazcık ben zaten hoppa araba kullanmıyorum arabayı fazla yormam diye düşünüyorum

senle aynı kasa sadece c2 ler makyajlı biraz
jantlar her c serisine uyar

DAHA UYGULAYAMADIM CIKAN LASTİKLERİ KENDİ
ARABAMA KOYMAK İSTEMİYORUM.ZATEN SIGMAZ
ALDIGIM YERDE DE BIRAKMAK İSTEMİYORUM.Bİ TANE
STATİONWAGON ARABA AYARLAYINCA UYGULAMAYI EN
KISA SÜREDE YAPACAGIM.RESİMLERİ YAYINLARIM
Stationwagon araç bulamazsanız 4 adet büyük boy kalın çöp torbası alın çıkan lastiklerin 2 sini bagaja diğer 2 sini arka koltuk ile ön döşeme sırtlıklarının arasına koyabiliyorsunuz. Ben yazlık kışlık değişimini (tekerler jantlı olarak ) bu şekilde hallediyorum.

Geri