vectra gts jantlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gh912
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
lastikcilerde genelde oluyo lastik poseti üzeri reklamlı

kumho nun çok var öle poseti

anladım bu jant galiba senin söylediğin doğrumudur

sdhgsgvskq7.jpg

tam olarak bu değil ama benzeri bugun opal da görmüştüm çok hosuma gitti keske resmini çekseydim

Stationwagon araç bulamazsanız 4 adet büyük boy kalın çöp torbası alın çıkan lastiklerin 2 sini bagaja diğer 2 sini arka koltuk ile ön döşeme sırtlıklarının arasına koyabiliyorsunuz. Ben yazlık kışlık değişimini (tekerler jantlı olarak ) bu şekilde hallediyorum.
ABİCİM COK SAOL VERDİGİN FİKİR İCİN 1,2 GÜNDÜR ONU DÜŞÜNÜYODUM KOLTUGA CARSAF SERMEK AKLIMA GELDİ AMA LASTİKLERİN TOZU BİLE YETER ARABAYI KİRLETMEYE.BENDE GEREGİNDEN FAZLA TİTİZİM ARABA KONUSUNDA İŞİME DE GELMİYODU ARABANIN İÇİNE LASTİKLERİ SIGDIRMAK
AMA ÇÖP TORBASI İYİ Bİ FİKİR.YIRTILMASIN DİYE Bİ LASTİGE 2 3 TANE GECİRİRİM İCABINDA

bu opc jantlarıda cok guzel ama dedıınz gıbı etıket pahalı oluto ama gts jantlarıda bence basarılı dısardan alıncagına orjınal kendı preformans jantı olur daha guzel durur

ABİCİM COK SAOL VERDİGİN FİKİR İCİN 1,2 GÜNDÜR ONU DÜŞÜNÜYODUM KOLTUGA CARSAF SERMEK AKLIMA GELDİ AMA LASTİKLERİN TOZU BİLE YETER ARABAYI KİRLETMEYE.BENDE GEREGİNDEN FAZLA TİTİZİM ARABA KONUSUNDA İŞİME DE GELMİYODU ARABANIN İÇİNE LASTİKLERİ SIGDIRMAK
AMA ÇÖP TORBASI İYİ Bİ FİKİR.YIRTILMASIN DİYE Bİ LASTİGE 2 3 TANE GECİRİRİM İCABINDA
Torbaların piyasada kalın siyah olanları var. İki tanesi yeteri kadar sağlam olur.

gts jantlarımı nihayet aracıma taktım
pict0034tj8.jpg
pict0202qm9.jpg
pict0201tw8.jpg

Geri