lastikcilerde genelde oluyo lastik poseti üzeri reklamlı
kumho nun çok var öle poseti
kumho nun çok var öle poseti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anladım bu jant galiba senin söylediğin doğrumudur
ABİCİM COK SAOL VERDİGİN FİKİR İCİN 1,2 GÜNDÜR ONU DÜŞÜNÜYODUM KOLTUGA CARSAF SERMEK AKLIMA GELDİ AMA LASTİKLERİN TOZU BİLE YETER ARABAYI KİRLETMEYE.BENDE GEREGİNDEN FAZLA TİTİZİM ARABA KONUSUNDA İŞİME DE GELMİYODU ARABANIN İÇİNE LASTİKLERİ SIGDIRMAKStationwagon araç bulamazsanız 4 adet büyük boy kalın çöp torbası alın çıkan lastiklerin 2 sini bagaja diğer 2 sini arka koltuk ile ön döşeme sırtlıklarının arasına koyabiliyorsunuz. Ben yazlık kışlık değişimini (tekerler jantlı olarak ) bu şekilde hallediyorum.
Torbaların piyasada kalın siyah olanları var. İki tanesi yeteri kadar sağlam olur.ABİCİM COK SAOL VERDİGİN FİKİR İCİN 1,2 GÜNDÜR ONU DÜŞÜNÜYODUM KOLTUGA CARSAF SERMEK AKLIMA GELDİ AMA LASTİKLERİN TOZU BİLE YETER ARABAYI KİRLETMEYE.BENDE GEREGİNDEN FAZLA TİTİZİM ARABA KONUSUNDA İŞİME DE GELMİYODU ARABANIN İÇİNE LASTİKLERİ SIGDIRMAK
AMA ÇÖP TORBASI İYİ Bİ FİKİR.YIRTILMASIN DİYE Bİ LASTİGE 2 3 TANE GECİRİRİM İCABINDA