vectra gts jantlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gh912
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güzel olmuş bide 3,5lk yay tak daha bi asil görüntüsü olsn veccy'nin :)

güzel olmuş bide 3,5lk yay tak daha bi asil görüntüsü olsn veccy'nin :)
3.5 cmlik yay takmayı düsünüyorum ama öncelikle aracın siyah plastik olan marspiyerlerinin yerine gövde rengi olan opc line body kit alıcam kısmetse.Daha sonra vogtland veya eichbach yay takıcam

güzel olmuş güle güle kullanda eski jantlardan pekte farklı görünmüor standart comfort jantlarından) bence yani ben olsam değiştimezdim çünkü nerdeyse aynı (inç farkı ve kenar taki puntolar hoş da eskisiindan pek farkılı değil) gibi ama almışsın artık ne diyelim güzel günlerde kazasız belasız kullan :)

Son düzenleme:
güzel olmuş güle güle kullanda eski jantlardan pekte farklı görünmüor standart comfort jantlarından) bence yani ben olsam değiştimezdim çünkü nerdeyse aynı (inç farkı ve kenar taki puntolar hoş da eskisiindan pek farkılı değil) gibi ama almışsın artık ne diyelim güzel günlerde kazasız belasız kullan :)

arkadaşın arabası elegance olduğu için eskisinden çok farklı gözüküo bencee... sende imkanın varsa ya 22" piyasada olanlardan yada 20" supercharger jantı takarsan RRS güzel olcaktır mutlaka...

resimde pek anlasılmıyor ama 16 inc comfort jantıyla cıplak göz baktıgında gercekten cok fark var.Kaldıki benimki elegance jantıydı

Geri