vectra için genel temizlik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ERDEMS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ERDEMS

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar araca genel temizlik yaptırmak istiyorum. motor yıkama,boya koruma,koltuk temizliği vs. gibi komple bir temizlik yaptırmak istiyorum. ankarada bu işi uygun fiyata yapan, önerebileceğiniz bir firma var mı ?
ortalama ne kadar bi maliyeti olur?

Sonax veya Ziebart gibi firmalar yapıyor ama fiyatları biraz tuzlu olabilir ...

bu istediğiniz işlemler sonax veya zibarta 1000 ytl. cıvarıdır benim için pahalı sizin için uygunmu bilemem

eğer fiyatlar 1000 ytl yi bulacaksa bizim için de baya tuzlu

Millet ziebert zaten aldı başını gidiyor fiyatları üstelik eskisi gibi sıkıda kontrol edilmiyormuş uygulama merkezleri hani kullandıkları malzemelerin çoğu sanayide kullanılan malzemelerle aynı oluyormuş sonax'sa sektöre hakim olabilmek için fiyatı düşürdü bayaa...
bi arkadaş sıfır arabasına nano boya koruma yaptırdı diğer hani bilindik korumalara benzemiyor değişik,tuhaf ama iyi olduğu kesin...
komple bakım için opet kartlılara 293+kdv diyor ama bu kampanya ne zamana kadar geçerli bilmiyorum ama fiyatta çok değişmiş olamza heralde...
http://www.sonax.com.tr/pages/news_full.asp?id=196&r=03.06.2007+08:27:40

arakdasim opis git bence servis yapsinn..

Boya korumanı ve iç temizligini kendin yap, paran çoksa bilemem, benim arkadaşın polytop boya koruma yerleri var BENDE yaptıracaktım boya korumaya 150 mlyon dediler yapılan işlemi gördüm değmez vallahi bende kendim migrostan rex boya temizleme ve carpex teflon özellikli cila aldım arkadaşla birlikte arabamızı cam gibi yaptık şimdi motor korumada onu biz yapamayız onuda arkadaşın orda 50 milyona yaptırcaz,iç temizlik içinde migrostan drclean marka bir ürün var onu kullandım sonuç güzel,paralarımıza yazzık arabanla uğraşmayı seviyorsan temizlik işini kendin yap en güzeli bu..saygılar..

Boya korumanı ve iç temizligini kendin yap, paran çoksa bilemem, benim arkadaşın polytop boya koruma yerleri var BENDE yaptıracaktım boya korumaya 150 mlyon dediler yapılan işlemi gördüm değmez vallahi bende kendim migrostan rex boya temizleme ve carpex teflon özellikli cila aldım arkadaşla birlikte arabamızı cam gibi yaptık şimdi motor korumada onu biz yapamayız onuda arkadaşın orda 50 milyona yaptırcaz,iç temizlik içinde migrostan drclean marka bir ürün var onu kullandım sonuç güzel,paralarımıza yazzık arabanla uğraşmayı seviyorsan temizlik işini kendin yap en güzeli bu..saygılar..

en iyisi walla;)

Benden iç temizlik için oto king ten 200 ytl istediler.
yaptırmadım . Kendim bir saat uğraştım ve şahane oldu. Kullandığım malzemelerde pahallı bir şey değil.Tavan taban ve koltuk döşemelerini ayrı,ayrı kaplarda halı şampuanı ile su yaparak temizledim. göğüslüğüde normal silikonsus spreyinle parlattım. Hele tavan süper oldu.Karşılığı bir saatlık bir hobinin emeği .;)

Benden iç temizlik için oto king ten 200 ytl istediler.
yaptırmadım . Kendim bir saat uğraştım ve şahane oldu. Kullandığım malzemelerde pahallı bir şey değil.Tavan taban ve koltuk döşemelerini ayrı,ayrı kaplarda halı şampuanı ile su yaparak temizledim. göğüslüğüde normal silikonsus spreyinle parlattım. Hele tavan süper oldu.Karşılığı bir saatlık bir hobinin emeği .;)

:good:
bu işi yapanlar gereken özeni göstermiyorlar zaten. al malzemeni paşa paşa yap kendin.

Geri