vectra devam etmeliydi insignia bence daha farklı bir yerde vectra daha ağır abi idi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Opel, Vectra c kasa ile neden d segmentindeki imajını zedelemiş anlayamadım.Ben vectra c kullanıcısıyım ve şu ana kadar en ufak bir şikayetim olmadı bu araçla ilgili.Son derece konforlu, yola yapışan ve sağlam bir araç.İlk defa bu araçla opel sahibi oldum ve bu araçtan memnun kaldığım için insignia almayı düşünüyordum ancak insignial alanlardan o kadar garip ve çok şikayetler varki bu gidişle opel firması vectraların mirasını insignialarla bitirecek.Mükemmel bir dış görünüş ancak devamlı gelen şikayetler nereye kadar devam edecek onu bekliyorum.opel vectra c kasa ile d segmentindeki imajını zedelediği için farklı bir ismi kullandıgını düşünüyorum a ve b kasanın mirasını c kasada yedirler ve vectra isminin sonu oldu yazık...eğer insigniada elektronik veya bir bakşa kproblem cıkarda tutmazda durum vectradanda beter olur umarım opelin muhendisleri iyi hesaplama yapmışlardır