Vectra nın üretimden kaldırılması sizce doğrumuydu????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sondelta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vectra nın üretiminin sonlandırılmasını doğru buluyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    210
vectra devam etmeliydi insignia bence daha farklı bir yerde vectra daha ağır abi idi

Arkadaşlar bence bu bir pazarlama taktiği şimdi bir şöyle düşünelim.İnsignia diye bi şey çıktı ve herkes vavvv yaptı opel yeni araba yaptı adı süper oldu.Asla araç kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın ama güzel dedirten yeni bir araç olması yoksa vectranın yeni kasası çıktı denecekti o kadar.Sonra ne olacak 3-4 yıl geçecek vee işte efsane vectra yeniden çıktı diyecekler yeni bir kasa vee hurra millet hücüm edecek yeni vectraya bu kadar basit bence.Alıcıyı cezbetme taktiği :)

Vectra'nın takrar çıkmasını beklemek hayal olur, çıksa Kadett çıkardı.

Görsel ve işçilik olarak çok iyi hatta bana kalırsa ilk çıktığında 300 c karizmasındaydı. bence tek sıkıntısı ilk çıktığında 1,6 105 hp lik motor o kasaya yetmediği için hem sürücüsüne hem kendisine eziyet etti. 2,2 litrelik motorsa vergisi v.s derken milletin gözünü korkuttu. C kasaya özel Türkiye için 1,8, 2,0 veya şimdiki gibi 1,6 turbo motor seçenekleri olsaydı harika olurdu.

Vectra B >>>>>>> Opel için yükselme devri
Vectra C >>>>>>> Opel için duraklama devri
Insignia >>>>>>> Opel için ???????????????

Vectra B >>>>>>> Opel için yükselme devri
Vectra C >>>>>>> Opel için duraklama devri
Insignia >>>>>>> Opel için ??????????????? devir açısından C yi takip eder gibime geliyor.

Insignia'nın Vectra ve Omega'nın yerine geçecek olmasından dolayı isim değiştirildi. Eğer Vectra olarak devam etseydi, Omega'nın yerinin boş kalacağı düşüncesi olacaktı...

vectracılar soğuk su içsin:D:D:D:D

Keşke vectra devam etseydi. İnsignia da kulağa hoş güzel geliyor ama vectranın zamanında ismiyle bile yaptığı bi sükse var. İnsignia yapabilcekmi bunu zaman gösterir.:)

opel vectra c kasa ile d segmentindeki imajını zedelediği için farklı bir ismi kullandıgını düşünüyorum a ve b kasanın mirasını c kasada yedirler ve vectra isminin sonu oldu yazık...eğer insigniada elektronik veya bir bakşa kproblem cıkarda tutmazda durum vectradanda beter olur umarım opelin muhendisleri iyi hesaplama yapmışlardır
Opel, Vectra c kasa ile neden d segmentindeki imajını zedelemiş anlayamadım.Ben vectra c kullanıcısıyım ve şu ana kadar en ufak bir şikayetim olmadı bu araçla ilgili.Son derece konforlu, yola yapışan ve sağlam bir araç.İlk defa bu araçla opel sahibi oldum ve bu araçtan memnun kaldığım için insignia almayı düşünüyordum ancak insignial alanlardan o kadar garip ve çok şikayetler varki bu gidişle opel firması vectraların mirasını insignialarla bitirecek.Mükemmel bir dış görünüş ancak devamlı gelen şikayetler nereye kadar devam edecek onu bekliyorum.

Geri