Vectra nın üretimden kaldırılması sizce doğrumuydu????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sondelta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vectra nın üretiminin sonlandırılmasını doğru buluyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    210
bence vectra tarihe karıştı ve buna çok üzülenlerden biride benim.vectra c kasa bana arabayı sevdiren kasadır.araba denince aklıma vectra c geliyor....keşke üretilse tekrar VECTRA.....bu arada İNSİGİNA da süper beyazına hasta oldum..

arkadaşlar vectra artık üretilmeyecek kasasıda değişmeyecek yani vectra c2 de kalacak. insigniaya gelince ben insigniaların arkasında VECTRA yazmasını isterdim.

arkadaşlar vectra artık üretilmeyecek kasasıda değişmeyecek yani vectra c2 de kalacak. insigniaya gelince ben insigniaların arkasında VECTRA yazmasını isterdim.

Aynen katılıyorum ben de bunu ima etmeye çelışıyorum isim vectra olmalıydı...

insignia biraz daha büyük bi segment olarak gözüküyor ikisini beraber yürütmek bence en doğrusu olurdu..

eski yeni meselesi,insignia vectranın devamı niteliğinde bir otomobil,yeni bir başlangıç için yeni bir isim verildi.bence iç ve dış dizayn açışından çok başarılı ve 1.6 turbo motor seçeneğiyle Türkiye'de çok tutulacaktır.

adeta meganeın yeni sedanı gibi oldu megane yeni sedanına başka bir isim vericek bu isim değiştirmedeki amaç arabayı sattırmak yeni bişey çıkardık demek ki işten çok anlamayan insanların kafalarını karıştırıp kafa boyamak olarak düşünüyorum..

adeta meganeın yeni sedanı gibi oldu megane yeni sedanına başka bir isim vericek bu isim değiştirmedeki amaç arabayı sattırmak yeni bişey çıkardık demek ki işten çok anlamayan insanların kafalarını karıştırıp kafa boyamak olarak düşünüyorum..
Kesinlikle katılmıyorum. Insignia ile Vectra çok farklı. Hiçte isim değiştirip, müşteri çekme amacı falan yok. Reno'yu bilmiyorum.

Insignia ile devrim yarattı Opel.
Insignia, yeni nesil Opel tasarımlarının bir göstergesi.
Zaten 2009 Yılının Otomobili olması ve ödül yağmuruna tutulmasıda bunun kanıtı.

arkadaşlar,vectra kullanıcıları efsaneler ölmez bunu aklınızdan çıkarmayın ,emin olun biraz aradan sonra vectra geri dönecek
wv jettanın yıllar sonraki dönüşü gibi ... efsaneler ölmez.

arkadaşlar,vectra kullanıcıları efsaneler ölmez bunu aklınızdan çıkarmayın ,emin olun biraz aradan sonra vectra geri dönecek
wv jettanın yıllar sonraki dönüşü gibi ... efsaneler ölmez.

Jetta bir yere gitmedi ki dönsün. Kuzey Amerika'da Bora'lar Jetta adıyla satılıyordu zaten, Bora adı bazı bölgelerde kullanıldı.

bence en önemli yenilik motor seçeneklerinin geliştirilmesi ama ah şu vergiler.herkes istediği arabayı alamıyor maalesef

Geri