Vectra nın üretimden kaldırılması sizce doğrumuydu????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sondelta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vectra nın üretiminin sonlandırılmasını doğru buluyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    210
vectra c1 çok itici geliyor bana c2 ise çok sevimli ama fazla görünmedi piyasda

vectra c1 çok itici geliyor bana c2 ise çok sevimli ama fazla görünmedi piyasda
hocam konu opel vectra üretimden kaldırılmalımıydı?İş vectra c kasaya doğru niye kaydı onu anlayamadım.Biri hiçbir dayanağı olmadan c kasanın önceki vectraların mirasını yediğini söyler biri itici geliyor der nedir bu c kasalara sallama merakı çözemedim gitti?

bana göre türkiyede opeli opel yapan vectra olmuştur.

bana göre türkiyede opeli opel yapan vectra olmuştur.

+ 1.000

Astra g clasic olarak üretilmeye devam ediliyor, vectraya yaptıklarına bak !
Yeniden üretilmesini istenilen opel modeli hangisi diye opel dünyada bi anket yapsa vectra b çıkmazsa benim adım da fatih değil !

Vectra ile iyi bir grafik yakalamıştı opel.Bence devam etmeliydi.
Hatta Insignia ' da çıkmalıydı ama vectra üstü bir sınıf içi kullanılabilirdi hemde rakip firmalarıyla başa baş yarışta tüketici için değişik bir alternatifi olmuş olurdu elinde.

+ 1.000

Astra g clasic olarak üretilmeye devam ediliyor, vectraya yaptıklarına bak !
Yeniden üretilmesini istenilen opel modeli hangisi diye opel dünyada bi anket yapsa vectra b çıkmazsa benim adım da fatih değil !

Katılıyorum hatta 2 kat fark atar diye düşünüyorum.

genel olarak arabamı seviyorum benim için güzel bir spor sedan oldu. alırkende hiç altarnatiflere bakma gereği duymadım. yola yapışan kaçla gittiği belli olmayan son derece konforlu. param olsa satıp 2.0T 1.9dizel elegance alırım bana bir 5.20 yada e serisi mercedes havası verirdi

arkadaşlar ınsıgnıa neresi hoş diil bi sny bence mükemmel bi ad vectra da 3/5 sene içerisinde geri dönecektir merak etmeyin unutturma ve sonradan yeni bir patlama yapmak için bence bu bir politika bi kaç yıl içinde müthiş bi seri ile geri dönerse şaşmayın
bu arada efsane vectra ya gelince vectra a gt nin yerini hiç birisi dolduramaz bence vectra a gt forewer ...

Geri