Bazı otomobil firmaları vardır modellerinin adını hiç değiştirmeden devam ettirirler honda civic, accord veya bmw 3,5,7 serisi gibi... Bazı firmalar vardır aynı segmentte de üretseler belli bir süre sonra otomobillerin ismini değiştirirler opel renault ve ford gibi... Şahsen ben opelin otomobillerinin adını değiştirmesini doğru bulmuyorum bu yüzden insignia çıkmamalı vectra d olarak devam etmeliydi diyorum.... Buna bir de neden göstereceğim sanırım 1975 yılında vw golfü ürettiğinde bugün sadece adını değiştirmediği için efsane olmuştur ama o yıllarda golfün rakibi opel kadett ti ve aradaki çekişme 1975 ten 1990 yılına kadar sürdüğünde kadett 1990 yılında zaten gsi ile zirveye ulaşmış golfü neredeyse defterden silmişti ama sonuçta kadett ismi yerini astraya bıraktı ve 1990 yıllarından bugüne geldik bugün kadett ismi birçokları tarafından golfün rakibi olarak hatırlanmazken sadece astra bilinir ve vw ciler ise astrayı 1990 dan sonra golfe rakip olarak kabul etmeye kalkarlar ve golf ü efsanenin başlangıcı olarak ifade ederler ama o efsanenin başlangıcı ne golf ne de astradır o sınıfın ilk adayı kadett tir ve asıl efsane onun olması gerekir ama opel kadett ismini gereksiz yere öldürerek bence yanlış yapmıştır aynı hata insignia ile devam etmektedir çünkü nesiller değiştikçe 14 yıl passatla mücadele etmiş vectra unutulacak ve passat ismi efsaneleşecek insignia ise opelin imaj kurtarma çabası olarak adlandırılacaktır bu yüzden bu politika ile opel yanlış yapmaktadır çünkü insignia yeni bir yüz yeni bir imaj değil aslında düpedüz vectradır ve vectra olması hem ona hemde ileride vectra ismine daha saygınlık kazandıracakken bu fırsat yine kaçmıştır.