Vectra nın üretimden kaldırılması sizce doğrumuydu????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sondelta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vectra nın üretiminin sonlandırılmasını doğru buluyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    210
bana kalırsa insignia mercedes ede çok hafif benzemesi dolayısıyla daha büyük kasa olup omega sınıfında üretilebilirdi vectra da devam ederdi?

Jetta bir yere gitmedi ki dönsün. Kuzey Amerika'da Bora'lar Jetta adıyla satılıyordu zaten, Bora adı bazı bölgelerde kullanıldı.

Erman jattanin yillar önce üretilip yillar sonra geri döndügünü pas gectin galiba..:D

Vectrada kalkmadı arkadaşlar aynen jetta gibi.

Güney amerikada insignialar Chevrolet Vectra adı altında satılıyor.

Hayır, pas geçtiğim bir şey yok. Avrupa'da herkesin Bora diye bindiği araba Kuzey Amerika'da Jetta diye satılıyordu. Jetta ismi rafa kalkmadı yani.

Aynen, jetta bir yere gitmedi hep buradaydi.:D

eskiden hayir gelseydi bit pazarina nur yagirdi...

Bence de ikiside devam etmeliydi...

yazık ne b ne c kasa her ikiside efsane a gt nin yerini dolduramadı dolduramazda insignia 1.6 180 hp turbo sunu kullandım ama beni tatmin etmedi 180 hp ve turbo olması bile performansını sevdirmedi vectra a gt nin yerini bunların hiçbiri tutamaz ya da calibra turbonun yerini gerisi hikayedir

insignia biraz omega tarzı bence vectra ise bir efsaneydi bence vectra yeni kasasıyla üretilmeye vede kendi klasmanında değişik opsiyonları ile satışta kalmalıydı(bu arda insignia gibi bi araç şarttı kesinlikle opele biraz daha üst sınıf öle passat la falan kıyaslanamaz üstün bi araç paasstla kıyas için dewam etmeliydi vectra)

Geri