VECTRA Nostalji Oluyor.?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asTRa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
isim değişikliği kötü olmus ama motor seçenekleri gayet basarılı olmus

motorlar güzelde isim değiştirme yapmasalar iyi olurdu. ama neyse sonuçta model eksiltmiyolar.

opel in yaptıklarına akıl sır ermiyo açıkçası Vectra ismi de bana hiç eskiyi andıran banel bi isim gelmiyoki hem söylenişi hemde yazılışı çok şık niye değiştiriyolar anlamadım Ford Fiesta bile yanlışım yoksa 100. yılını kutluyo hatta kutladı herhalde böyle yapıyo Opel soğutuyorum açıkçası yakında adını simgesini filanda değiştirir vauxhall yapar
vauxhallvx5.jpg

Hayiiiiirrrrr......ya Bunu Boyle Yapmamalilar Bunlar Boyle Yaptiğindan Biyeri Kirik Golf Ve Corolla Vari Arabalar Efsane Oluyor Güyaa Bu Delilik. Hatta Vectra Bile Yapmayacaklardi Ascona Diye Devam Edecekti. Amaaaan Benim Gt M Yine Gt Bana Batan Ne Ki Zaten? Benim Gonlumde Vectraaaa.hatta Arakadaslarin Dedigi Gibi Kadett Devam Etmeliydi Corolla Morolla Solda SIFIR 0 Birakirdi. Opel Saçmalamasin Ve Kendine Uzakdoğulularin Yaptiği 5 Yilda Bir Yeni Adla Birlikte Kasa Değistirme OLAYINI ORNEK ALMASIN Kardeşim......audici Olurum Haaaa.. Bu Bi Tehdittir:D :D :D :D :D

alpasch' Alıntı:
arkadaslar...

insignia vectranin degil omeganin yeni ismi...
vectra ayni ismiyle devam edecek...

almancasi olan arkadaslar icin:

http://www.automotorundsport.de/d/44216/d_ams_news_special_ha

Vermiş olduğun link teki haberin yayın tarihi ve saati aşağıdaki gibidir.

Tarih: 09/09/2003 Saat:08:00

torsion' Alıntı:
Hayiiiiirrrrr......ya Bunu Boyle Yapmamalilar Bunlar Boyle Yaptiğindan Biyeri Kirik Golf Ve Corolla Vari Arabalar Efsane Oluyor Güyaa Bu Delilik. Hatta Vectra Bile Yapmayacaklardi Ascona Diye Devam Edecekti. Amaaaan Benim Gt M Yine Gt Bana Batan Ne Ki Zaten? Benim Gonlumde Vectraaaa.hatta Arakadaslarin Dedigi Gibi Kadett Devam Etmeliydi Corolla Morolla Solda SIFIR 0 Birakirdi. Opel Saçmalamasin Ve Kendine Uzakdoğulularin Yaptiği 5 Yilda Bir Yeni Adla Birlikte Kasa Değistirme OLAYINI ORNEK ALMASIN Kardeşim......audici Olurum Haaaa.. Bu Bi Tehdittir:D :D :D :D :D

bende isim değişmesine karşıyım.. golf efsane oldu. ondan sonra golf V lerin arkasına yazdılar... '' efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir'' diye... bizim okulda bi tane war hepte kapının önüne koyuyo gördükçe o yazıyı sinir oluyommm...

asTRa' Alıntı:
Vermiş olduğun link teki haberin yayın tarihi ve saati aşağıdaki gibidir.

Tarih: 09/09/2003 Saat:08:00

yani 3 yillik bir olay dedigin gibi...

vectranin ismi degismiyor..
sadece omeganin varisi insignia oluyor...

DİKKAT ! Eder isen eğer,ben Vectra nın adının değişeceğinden söz etmiyorum.Vectra adı ile üretimin sona ereceğinden söz ediyorum.Son yapılan açıklama da Omega adı hiç geçmiyor.
Sadece Vectra nın 20.Yılında üretimine son verileceği ve bu tarihlerde İnsignia nın tanıtımının ardından tüketiciye merhaba diyeceği söz konusu.Tabi ilerleyen zamanlarda daha ne gibi açıklamalar yapılır orası tartışılır.

Son düzenleme:
ben o motorların türkiyeye gelceni inanmıyorum.sözde opc ler tr giriyodu hani nerde sadece vectra geldi..siz bence kendinizi çok kaptırmayın 1.6 100 hp devam:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri