VECTRA Nostalji Oluyor.?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asTRa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sonmocan' Alıntı:
alpasch, sana sonuna kadar katılıyorum. benimde edindiğim bilgiler aynı yönde. ( madem bu kadar çok şey biliyorsun neden ? ortaya koymuyorsun ? birazda sen bir şeyler yapda biz faydalanalım,herkes faydalansın. )

moderatör bey biraz havalı,(kurduğun cümleyi seçerek kullan) idare et. Uygulayamadığı bir nokta var "BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLUNMAZ" (biz alpasch arkadaşımız ile karşılıklı konuşarak bu durumu çözdük.Arkadaşımız Vectra devam edecek diyerek bu tartışmaya son noktayı koydu.Ben de bekleyip 2008 yılında sonucu göreceğiz diyerek son noktayı koydum.Yani bu durumda kurmuş olduğun cümledeki tarif bire bir sana uydu.):(

Hadi şu engin bilgilerini sende koy ortaya bizlerde öğrenelim ''Lafla Peynir Gemisi Yürümez''

Son düzenleme:
skyeye' Alıntı:
Bence vectra kalsa ii, hatta kadett de astra olmasa daha iyiydi.Golf ve Corolla efsane oldu mesela, adamlar değiştirmiyolar, Opel niye zırt pırt değiştiriyoki?
Bende bu görüşüne sonuna kadar katılıyorum Vectra ismi o araca çok yakışan bir isimdi... Yanlış yapıyorlar bence... Bunu duyurabileceğimiz tepkimizi koyabileceğimiz bir yer yok mu arkadaşlar....

Astra arkadasim,
bana kaynaklarinin birisi resmi digerleri resmi degil demissin (5 kaynaktan) ama senin bir kaynagin var ve o da resmi degil...

ayrica durum vauxhall icin gecerli,yani opel icin degil.. astra da amerikada baska isimle cikiyor. bunlar normal seyler...

opelden vectra kalkacak diye hicbir aciklama gelmedi ama tam aksi insignia kalkacak diye haber cikti....

vauxhall beni ilgilendirmiyor, zaten ingilizlere gicigim :)

herkese ii forumlar

alpasch' Alıntı:
Astra arkadasim,
bana kaynaklarinin birisi resmi digerleri resmi degil demissin (5 kaynaktan) ama senin bir kaynagin var ve o da resmi degil...(kaynağın resmi olduğunu iddia ettiğim bir vurgum yok.!)

ayrica durum vauxhall icin gecerli,yani opel icin degil.. astra da amerikada baska isimle cikiyor.(Carl Peter Forster GM Europa Başkanı,sadece Vauxhall ın değil) bunlar normal seyler...

opelden vectra kalkacak diye hicbir aciklama gelmedi ama tam aksi insignia kalkacak diye haber cikti....

vauxhall beni ilgilendirmiyor, (bu haber Fransız otomobil basınındada Opel olarak geçiliyor.İşte Link i http://news.caradisiac.com/La-fin-de-l-Opel-Vectra-955 ) zaten ingilizlere gicigim :)

herkese ii forumlar

Opel in model isimlerini devam ettiremediğini ve efsaneleştiremediğini tüm Opel severler zaten bilir.2008 Yılında hep birlikte göreceğiz ne olacağını.Benim bugüne kadar bu foruma açmış olduğum haber başlıklarının sonuçları,%90 olarak doğru gerçekleşti.Bununda bu yönde gelişeceği inacındayım.

Ayrıca,Sayın Başkan/Admin lerim,konu amacından çok fazla saptı.Tartışma boyutlarına ulaştı.Konunun burada kilitlenmesini rica ediyorum.

25 numarali mesajda bana göstermis oldugum kaynaklardan sadece birinin resmi oldugunu söyledin. sen öyle diyince bende seninki resmi diye anladim. neyse seninkide resmi degilmis..

2008e az kaldi. görecegiz bakalim...

skyeye' Alıntı:
Bence vectra kalsa ii, hatta kadett de astra olmasa daha iyiydi.Golf ve Corolla efsane oldu mesela, adamlar değiştirmiyolar, Opel niye zırt pırt değiştiriyoki?
kesinlikle sürekli isim değiştirmese daha iyi

marikan' Alıntı:
bende isim değişmesine karşıyım.. golf efsane oldu. ondan sonra golf V lerin arkasına yazdılar... '' efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir'' diye... bizim okulda bi tane war hepte kapının önüne koyuyo gördükçe o yazıyı sinir oluyommm...

ben de sinir oluyorum tombalak arkalı golf efsaneymiş....pehhhhh

torsion' Alıntı:
ben de sinir oluyorum tombalak götlü golf efsaneymiş....pehhhhh

param yetseydi golf 4 1.9 tdi alirdim. yetmedi opel vectra aldim...

arkadasta 1.9 tdi var golf4 bir depoyla 1000km gidiyor ve adam gazi hep köklüyor. ben 3bini gecmesin diye kasiyorum 550 km gidiyor.

hanginiz golf5 1.4 170ps istemez?
ben isterim...

alpasch' Alıntı:
param yetseydi golf 4 1.9 tdi alirdim. yetmedi opel vectra aldim...

arkadasta 1.9 tdi var golf4 bir depoyla 1000km gidiyor ve adam gazi hep köklüyor. ben 3bini gecmesin diye kasiyorum 550 km gidiyor.

hanginiz golf5 1.4 170ps istemez?
ben isterim...
Kardeş olmadı şimdi ama seninde bildiğin gibi bu tombalak arkalı golfle vectra aynı sınıfda deil yani motoru daha ii olabilir hatta olmadasada golf Vectra dan daha ii olabilir ama bu Opelci olmadığımızı göstermez... Madem aracının az yakmasını istiyordun Vectra 2.0dtı alsaydın 1000 olmasada 900km gitseydin keşke.... Yakınman gereksiz yani... Ayrıca ben 1.4tsı istemem o motor bir sorun abidesi olarak Vw in yüz karası olacağına eminim....

EKTOPEL' Alıntı:
Kardeş olmadı şimdi ama seninde bildiğin gibi bu tombalak arkalı golfle vectra aynı sınıfda deil yani motoru daha ii olabilir hatta olmadasada golf Vectra dan daha ii olabilir ama bu Opelci olmadığımızı göstermez... Madem aracının az yakmasını istiyordun Vectra 2.0dtı alsaydın 1000 olmasada 900km gitseydin keşke.... Yakınman gereksiz yani... Ayrıca ben 1.4tsı istemem o motor bir sorun abidesi olarak Vw in yüz karası olacağına eminim....

wala ben opel fanatigi degilim. sadece ucuz diye aldim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri