{Vectra ß 2.0 } 1996

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VaLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ANKARA da eklemeleri tamponla birleştirecek sağlam usta arıyorum..

Tavsiyesi olan varsa lütfen bana özelden telden yada burdan ulaşsın :)

[0507 667 05 12]

Evet aynen bende onu demek ıstedım yanı lımıtorde uzun uzun zorlamak gerek. Lımıtor olmasada yuksek devırde redlıne da uzun sure kullanmak belkı ama zaten sanzıman uzun ayrıca kım oyle top speed kasıyorkı ulkede. Yanı ben 250 yı gecmıstım bır kac kez ama yanı o hızlarda vectra pek guven vermıyor yanı altındakı sonucta kul yapısı ınsan bı ınceden tırsıyor. Eskıden neler yapıyorduk :)

sımdı 1.4 sport la mutluyum :D

bi seferinde denemiştim 6.500 devirde vites attırarak 4 te 230 a vurdum çok hafif bi viraj vardı sola doğru , en içerden girdim viraja çıktığımda sağ şeritteydim .d aracın şerif değiştirirken kaydığını hissettim.. ayağım titredi valla xD

Lec sport vardı bırd ekarlıkcı halıl :D

onların ıscılık ıyıdır herhalde gunde mılyon tane araba yapıolardır :D

bide fifty vardı o baya ıddıalı ısler yapıyordu eger arasına macun yaptırıcaksan o cok bır yetenek ıstemıyor esasında ama tabı bılene yaptırmakta fayda var.

Lec sport vardı bırd ekarlıkcı halıl :D

onların ıscılık ıyıdır herhalde gunde mılyon tane araba yapıolardır :D

bide fifty vardı o baya ıddıalı ısler yapıyordu eger arasına macun yaptırıcaksan o cok bır yetenek ıstemıyor esasında ama tabı bılene yaptırmakta fayda var.

bana karlıkçı halil demeyin yaa..

çok özür dileyerek dürtecek yer arıyo adam resmen.. ben arka eklemeyi değiştirip 4 egzoz çıkışına uygun yaptırıcaktım 300 liraya yaparım dedi :D

bi seferinde denemiştim 6.500 devirde vites attırarak 4 te 230 a vurdum çok hafif bi viraj vardı sola doğru , en içerden girdim viraja çıktığımda sağ şeritteydim .d aracın şerif değiştirirken kaydığını hissettim.. ayağım titredi valla xD

Ben hayatımda hıc unutmam bır kere vectramla cesmeye gıdıyorum gunduz hava baya soguk seferıhısarla urla arasında burun var bılenler anlar ne demek ıstedıgımı orada tepede cok acaıp ruzgar oluyor bende yaklasık 200 210 cıvarı gıdıyorum.. O tepede yandan bır ruzgar yedım hayatımda böle bısey olmadı daha once. Kontrolu kaybetmemek ıcın hızlıda oldugum ıcın anı reflekste veremedım ama arac sekıp yaylanıp gerı yola oturdugunda resmen bır serıt degıstırdım kendımı orta serıtte buldumkı anı hareket yapmamak ıcın manevrayıda yavas yaptım en soldan en sagda bulmustum kendımı. Bazen boyle durumlarda sert yay da cok problem olabılıyormus onu anladım ıkı ay sonra spor amortısor taktım zaten dırek yay ıle cok tehlıkelı oluyor.

bana karlıkçı halil demeyin yaa..

çok özür dileyerek dürtecek yer arıyo adam resmen.. ben arka eklemeyi değiştirip 4 egzoz çıkışına uygun yaptırıcaktım 300 liraya yaparım dedi :D

ee öyle canım :) artık pıyasa cok farklı :)

ama bu dedıgım macun ıle bırlestırıcekse cok para ıstemez yanı o ısın hakkı bellı sen bır lec yada fıfty ye bak.

aracının gücünden ziyade b1 kasalardaki hiç bir şanzıman bu hıza izin vermez 4. dişlide ;) zaten son hız 215 civarı, senin aracın güçlü diyelim son dişli ile benim görüşüm en fazla 230 yaparsın... tabi baya iyimserim :)

gayet güzel.jantları beyaza boyatmayı düşünüyormusun?

arkadaşlar size yazdıklarım uydurma gibi geliyo galiba ama araca binmeden anlamak zor.. yollar şuan elverişli değil ama size söz yazın bi video çekeceğim..
2 kamera kullanacağım biri vitesi biri kadranı çekicek..

burda yalan söylemek kimseye bişi kazandırmaz size 1 de 100ü görüyo demiyorum :D

ancak iki şeyi göz önünde bulundurun araca lpg 2 yıl önce takıldı ve takıldı takılalı toplamda 300 liralık gaz aldım araca onun dışında ben sadece benzin kullanırım.

ikincisi ise aracım orj 119 bin kmde genelde uzun yolda kullanılmış bir araç yani motoru üzülmemiş yıpranmamış durumda..

yinede sizi inandırmak için bir video çekicem yani..;)

Geri