Vectra Yakıt Sorusu (Fotoğraflı)

gurkankurtay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar iyi günler.Biliyorsunuz ki bir süre önce 2004 vectra elegance aldım.Araçtan çok memnunum.Yakıt konusunda da aynı...Sizce şehir içi klimasız (sadece çok kısa sürelerde açık)yakıt miktarı iyi mi sormak istiyorum...Teşekkürler.
130 ytl benzin ile 610km. (Hesaplama da 160ytl çıkıyor ama benzin aldıktan bir süre sonra sıfırladım km'yi..)

dsc00176ut9.jpg

dsc00177wm6.jpg

aga motor ne bu vectra da. benim eski 1.6 astra şehiri içi full depoyla max 550 km yapıyordu. klima flan açık değil hemde. valla mucize bir araçmış sendeki

1,6 101BG...Arkadaşlar inanmazsınız diye fotoğraf koydum valla..Yakıtı görüyorsunuz kaç litre yakmışım..(benzin aldıktan bir müddet sonra sıfırladım hatta)

Az yaktığına sevindim.:)

bende sürekli şehir içinde kullanmama rağmen 7.6 falan onun için normal bir değer basmayınca az yakıyo ecotec motor

1.6 vectra c de hiç bir şekilde 9 un altına düşemedik bizim ayağımızmı ayarsız ya :) Yada araç kalkışlarda hantal olduğu için gaza biraz fazlamı yükleniyoruz napıyoruz :)

Valla bilmiyorum arkadaşlar ama gayet memnunum.Mesela bugün 300km yol yaptım 70 ytl benzin harcamışım.(Şehir dışı+ara ara klima açık)

Hasan kardeş fazla yüklenmiyorum ondandır gaz pedalına..:)

Geri