Vectra Yakıt Sorusu (Fotoğraflı)

walla çok iyi...

gayet iyi ve başarılı bir skor :) arabanın suyuna gidip gaza biraz daha vicdanlı dokunursan dahada düşürebilirsin bu değerleri...

Bundan fazla düşersem ayıp olur artık.Tempradan sonra vectraya bindik biraz yaksın dimi.:)

arkadaşlar yanlış anlamayın lütfen 20 ye yakın opel kullanıcısı ile görüştüm kendimde astra kullanıyorum yok böyle birşey
hesaplayınca 130 ytl./616=211 ykr.neredeyse 100 km de 5.5-6 lt
uzun yolda daha da aşşağıya inersin ama ş.içi bana göre mümkün değil
hee sabah namazı işe gidip yatsıda eve dönersen eyvallah uzun yol gibi olur bu değerler tutar

1,2 16v corsam ile uzun yolda anca bu kadar yakıyorum ben.. yanlışınız olmasın..

bu şekilde yakmasını arzu ederim fakat kesinlikle bir yanlışlık var şehir dışı olsa olur ama şehir içi imkansız diyebilirim...

Bu konuyu açma amacınız soru sormak mı yoksa aracınızın az yaktığını ıspatlayıp diğerlerinin ağızının suyunu akıtmak mı:D Yani zaten ortada herşey, sormaya ne gerek var anlamadım..

Forum üyeleri arasında kişisel görüşlerin paylaşılması güzel ,keşke benim arabada o kadar az yakabilseydi ben de tüp taktırmazdım.

Ortalama hıza dikkat

Şehiriçi ortalama hızınız 36km :)

Bu nedemek yani akıcı bir trafikte ilerliyorsunuz trafiğe ve lambalara pek takılmıyorsunuz demektir.

7,7ltx3,5ytl =0,27ytl ediyor.

Bence güzel değerler ama belirtmeden geçemiyeceğim bizim 2.3tonluk 2.5tdi motorlu touaregle ortalama hızım 35km iken tüketimim 9lt'idi.

Varın hesabınızı birde böyle yapın.:D

Geri