vectramın son hali 07/04/2008 (secooo)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan djsecooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sercanım nazar değmesin gittikçe daha güzel oluyor :)

yay yok sanırsam...

o yazılardan ben sadce bnm arkada yazan 2.0 16v yazısını çıkarttım. bence hepsini çıkartırsan güzel olmaz sen sadece o 2.0 yazısını çıkart :)

beyler arcımda yay yok.orjinal yay var.bi ressimde yazıların hepsi alınmış bi vectra gördüm çok hoşuıma gitmişti ama bakıcam daha net karar vermedim.bu arada cam üzeri spyler boyasıyla 130 piyasada.

beyler arcımda yay yok.orjinal yay var.bi ressimde yazıların hepsi alınmış bi vectra gördüm çok hoşuıma gitmişti ama bakıcam daha net karar vermedim.bu arada cam üzeri spyler boyasıyla 130 piyasada.

Hatta ön ve arkadaki opel logoları da batıyor göze :D

araba yüksek duruyor yay şart..
Maşaallah...çok güzel görünüyor..

arka stoplar nasıl kırmızı oluyo demişsin,eğer nasıl yapılıyo die soruyosan kaliper boyası al,boya 3-4 kat boya 10 numara olur

maaşallah; gayet şık...

maşallah çok güzel,güzele ne yakışmaz ki güle güle kullan

arka stoplar nasıl kırmızı oluyo demişsin,eğer nasıl yapılıyo die soruyosan kaliper boyası al,boya 3-4 kat boya 10 numara olur
önerin için saol kardeş okadar oynamak istemiyorum.yoksa bi angel koyup kaputu farların üzerine uzatmak bu araçta yapmak istediklerimin başında geliyo ama aması var işte:) bu arada herkeze teşekkürler önerileriniz için.

Geri