9 Nis 2008 #21 MerifasT Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Mar 2007 Mesajlar 6,436 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 32 Siteyi ziyaret et kazasız belasız kullan abi güzel olmuş bencede marşpiyel taktırmalısın
9 Nis 2008 #22 61TS061 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 7 Mar 2008 Mesajlar 1,389 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et seco şu arabayı kirli tutma temizken çok tatlı ama kirliyken sönük kalıyo araban haberin olsun.. ama güzel oluyo eşşek sıpası
seco şu arabayı kirli tutma temizken çok tatlı ama kirliyken sönük kalıyo araban haberin olsun.. ama güzel oluyo eşşek sıpası
10 Nis 2008 Konuyu Başlatan #23 djsecooo Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Haz 2007 Mesajlar 107 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et 61TS061' Alıntı: seco şu arabayı kirli tutma temizken çok tatlı ama kirliyken sönük kalıyo araban haberin olsun.. ama güzel oluyo eşşek sıpası Genişletmek için tıkla ... sana katılıyorumda çalıştıgım için zaman ayıramıyorum.çalışmasam en geç 1 ayda araba full bitmiş olur.her yönüyle ama şu an yıkatamıyorum bile
61TS061' Alıntı: seco şu arabayı kirli tutma temizken çok tatlı ama kirliyken sönük kalıyo araban haberin olsun.. ama güzel oluyo eşşek sıpası Genişletmek için tıkla ... sana katılıyorumda çalıştıgım için zaman ayıramıyorum.çalışmasam en geç 1 ayda araba full bitmiş olur.her yönüyle ama şu an yıkatamıyorum bile