VEctra'ya H&R spor yay takicam olur mu ?

Cupkit ile coilover'ı karıştırmayalım yalnız, cupkitlerde ayar imkanı yok, sadece spor yay ve amortisörden oluşuyor.Orada daha da ucuz olması lazım, gümrük vs. ödenmiyor bildiğim kadarıyla.Almanya'dan geliyor buraya da.

TR distribütörünün internet sitesini bir incele istersen, ürünler hakkında geniş bilgiler var.

http://www.pozitifauto.com/HR/urunlerimiz.htm

montajıda bostancı oto sanayinde aydınlar amortisör var kime sorsan gösterir girişin oldugu sokaktan sonraki sokak. tek geçerim! h&r taktırdım bende astra h aracıma en ufak bi konfor kaybım olmadı ve inanın araba yere zamp gibi yapışıyor. bendede 17" 225/45 lastik var leylek gibi duruodu araba, alman arabasın alman yayı tak.

Cupkit ile coilover'ı karıştırmayalım yalnız, cupkitlerde ayar imkanı yok, sadece spor yay ve amortisörden oluşuyor.Orada daha da ucuz olması lazım, gümrük vs. ödenmiyor bildiğim kadarıyla.Almanya'dan geliyor buraya da.

TR distribütörünün internet sitesini bir incele istersen, ürünler hakkında geniş bilgiler var.

http://www.pozitifauto.com/HR/urunlerimiz.htm

yok abi tr de iscilik ucuz oldugu icin ucuza kapatiyosun, bu hollanda lanet bi ulke iscilik cok pahali. ben bu siteye bi bakayim. herkese bilgiler icin tesekkurler.

yen konu açmaktansa buraya yazayım öne 4cm lik, arkaya 3-3.5cm yay kullansak. vectranın arkası daha çok düşüyor ya. böylece dengeleyezmiyiz? kullanan arkadaşlar hep arkanın daha çok düştüğünü söyüyor

Bende de hr var gayet iyi yalnız benim aracın ön tarafı arkaya göre 1 parmak fazla düştü.

vogtland dan iyidir h&r tavsiye ederim yillarca kullandim. vogtland ucuz bir marka ama türkiyede nasil bilmiyorum h&r den sasma.

ön mü fazla düştü? o zaman iyi
İlk başta evhamlandım ön ve arka eşit düşmedi diye aldığım yere sordum arac önden çekişli olduğu için kalkışta aracın arka kısmı yere basar ve eşitlenir dedi.Şimdilerde hosuma gitmeye başladı ön tarafın biraz daha düşük olması

Bende Corsa'da H&R kullanıyorum çamurluklara parmak girmiyor hatta ama konfor gayet güzel. O kadar çok düşmesine rağmen bu seviyeye göre fazlasıyla rahat:D ve gayette memnunum yaylarımdan H&R'den şaşmayın derim iyi bir yay...

Geri