vp 8488 den kareler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan enesof
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: vp 8488 den kareler

cemomekan link' Alıntı:
[quote author=MeRt link=topic=3567.msg81494#msg81494 date=1325340482]
Evet Tolga abi, Cem galiba Mecidiyeköy'de bu araçla karşılaşıp resimleri bizimle paylaşmıştı.

Güle güle kullanın çok emek vermişsiniz, ben beğendim   :)

yes bu araba :D :D
[/quote]

İç döşemelerde kırmızımıydı Cem  questionnn

cemomekan link' Alıntı:
[quote author=MeRt link=topic=3567.msg81541#msg81541 date=1325348083]
[quote author=cemomekan link=topic=3567.msg81539#msg81539 date=1325348049]
[quote author=MeRt link=topic=3567.msg81494#msg81494 date=1325340482]
Evet Tolga abi, Cem galiba Mecidiyeköy'de bu araçla karşılaşıp resimleri bizimle paylaşmıştı.

Güle güle kullanın çok emek vermişsiniz, ben beğendim   :)

yes bu araba :D :D
[/quote]

İç döşemelerde kırmızımıydı Cem  questionnn
[/quote]

hyr normal bizimki gibiydi die hatırlıorm
[/quote]

Ben beğendim açıkçası, dizel olmasıda problem değil.

Aracın bu halini gören kolay kolay bulaşmaz zaten.  greatt

İddialı olmuş, güle güle kullanın, sol arka susturucu sanki biraz aşağıya bakıyor gibi yada bana öyle geldi.

herkeze yorumları ıcın tesekkur ederım yorumlarınıza karsı kısa öz cewalar werecegım

stoplar ön panjur ve jantlar folyo kaplamadır ıstenıldıgı anda eskı halıne cewrılebılır özellıgı oldugu ıcın olumsuzluklara karsı orjınalıne dönme avantaım wardır:)
bi arkadaş iç kotpitde kırmızı demıstı dogrudur kırmızı yapmıstım (oda folyo :) ) ama zamanla gözume sırıttıgı ıcın orjınalıne döndum suan yok kırmızı.
sol arka susturucu sıze öle gelmedı ewet resımlerın cekıldıgı anda bı egıklık wardı soradan duzelttırdık ama gene tam sımetrık oldugu sayılamaz:)
son olarak cogunlukla bulundugum noktalar mecıdıyeköy besıktas umranıye oldugu ıcın gördum dedıgnız arac budur buyuk ıhtımal.

herkeze tekrar tesekkurler...

maşallah bayaa emek harcamışsınız araca.yalnız arka logo çevresindeki folyo hoş durmamış bence.onun dışında ön farlarada karartma yapsanız daha hoş olucaktır :) ayrıca krom kapı çerçeveleri olmaması nedense hoş gözükmüş :)

aktaş link' Alıntı:
maşallah bayaa emek harcamışsınız araca.yalnız arka logo çevresindeki folyo hoş durmamış bence.onun dışında ön farlarada karartma yapsanız daha hoş olucaktır :) ayrıca krom kapı çerçeveleri olmaması nedense hoş gözükmüş :)
siyah yoğun olduğu için uyum sağlamış bende de aynı araç olduğu için söyleyebilirim kırmızıda krom kapı çerçevisi olmaması hiç göze batmıyor kötü de durmuyor ama tabiki olunca daha iyi olmaması daha iyi demek istemedim yanlış anlaşılma olmasın :)

en azından yolda ilgi çekip arkadaşımızı yolda durdurup siteye davet edecek kadar ilgi çekmiş
karartmaların folyo olması ve sonradan istendiğinde çıkarılabilecek olması güzel
normal astralara oranla trafikte daha fazla ilgi çektiği kesin :)
kazasız belasız ..

Ben bu aracı ümraniyede görmüştüm. Birde Ataköy civarında

cemomekan link' Alıntı:
bu kdar adam gormuş bir kişi durdurup forumu solememiş hakan bey goruyorsunuz dme forum icin calısıorm :D :D bi admin yarısı yapmadınız beni :D :D

:D

Geri