Vurun kahpeye!

yazan kimse güzel yazmış bu ülkeye herşey reva hakkaten başı açık dolaşan bayanlara potansiyel namussuz gözüyle bakıyolar...ÇOK YAZIK ÇOK...... O hareketleri yapanların annesi yok mu acaba???Kız kardeşi yok mu acaba akrabalrında hiç mi bayan yok acaba???Ben bu soruyu sorma gereğini duyuyosam yuh olsun bana...Bunları yapmak için akrabalarının arasında bayan olsa ne farkeder olmasa ne farkeder diye mi??? sorsaydım acaba ????????????????????????????????????

ne yazık ki benim ülkemde mini etek giymek tecavüz suçunu hafifletici sebep sayılabiliyor.

"başını örten kesin namusludur ama örtmeyenin hafif meşrep olma ihtimali vardır" önyargısı adeta bir virüs gibi yayılırken, bu önyargıdan rahatsız olanlar tamamen karşı kutuba sürükleniyor, belli değerlerinden uzaklaşıyor. hatta bu turlu bi virüsün aslında bu milleti bölmeye yönelik nifak tohumlarından oldugunu görebilenler bile aynı kutuba yönelebiliyor. ister istemez bölünüyoruz!!!...

:alkis: :alkis: :alkis:

57 milyon Ceza ile olacak şey değil bu...

bu güzel ülkede böyle çirkinlikler ve böyle ruh hastası kişilikler olmasa daha güzel olmaz mı? ama gelin görün adalet sistemimiz herkese ker kesime eşit davranmıyor davranamıyor maalesef . umarım bu rezilliklerin yaşanmadığı nice yılbaşları nice mutlu yıllar yaşarız .

işte bu da bi çeşit terör. sivillere, masumlara yönelik toplu haksız bi hareket. şerefsiz teror orgutu bomba koymasın diye önlem almak tabi ki doğru. bunda "acaba" denilecek bi nokta yok.

ama "o kızın taciz edildiği yerde hiç mi polis, güvenlik görevlisi, namuslu vatandaş, hayırsever, yardımsever, veya yapacagı haberden feragat edip o kızı kurtarabilecek bi haberci yoktu?" diye bi soruyu da sormadan edemiyorum. ama sonra, imkan olsa bu kişilerden biri çeker kurtarırdı kızı diyorum. hala ümit besliyorum insanlığını kaybetmemişler de var diye.

ne yazık ki benim ülkemde mini etek giymek tecavüz suçunu hafifletici sebep sayılabiliyor.

"başını örten kesin namusludur ama örtmeyenin hafif meşrep olma ihtimali vardır" önyargısı adeta bir virüs gibi yayılırken, bu önyargıdan rahatsız olanlar tamamen karşı kutuba sürükleniyor, belli değerlerinden uzaklaşıyor. hatta bu turlu bi virüsün aslında bu milleti bölmeye yönelik nifak tohumlarından oldugunu görebilenler bile aynı kutuba yönelebiliyor. ister istemez bölünüyoruz!!!...

yazdıklarıma bakıyorum da konuyu gittikçe çatallaştırıyorum. siyasete doğru kayıyorum ki bunu bu forumda yapmak doğru mudur bilemiyorum.

söyle konuya döneyim: yılbaşı akşamı o ayıbı işleyenler daha agır cezalandırılmalıydı. ama öncelikle insanları bu kdr aç, çirkin, saldırgan yapan sebepleri baskıları derinlemesine incelemeli, çözmeli.

biri beni durdursun daha yazıcam yoksa :p
Devam et, iyi gidiyorsun;)

Bence olayin derinlesecek bir yani yok. Cahillikten kaynaklanan "hicbirsey olmadan kendini hersey sanma" sendromu diyebilecegimiz bir durum. (Bu satirlari yazarken Beyaz da makarasini yapiyor olayin) Biz en erkegiz,butun dunya escinsel. Biz namusluyuz, butun dunya o.spu. Biz inancliyiz, gerisi hepsi gavur. Biz en akilliyiz, herkes aptal. Turist dedigin zaten kimki, Turk un namini duymus, onun icin geliyor Turkiyeye.Mademki gelmis,niye saldirmayayim. vs. vs...... Ne mutlu Turkum diyene derken bazen zorlaniyorum.....

Kadın olmak zor bu ülkede.

"Başı açıksa" daha zor.

Potansiyel namussuzsun!

"Örtün, kurtul" psikolojisi, giderek daha fazla hákim oluyor atmosfere...

Kadına yönelik suçlarda ceza indirimi yapılması, ses çıkarılmaması, göz yumulması, hatta bırakılması, ondan.

*

Burası her şeyi anlatıyor zaten...

arkadaşlar yazık yazık, böyle olayların olması hiç hoş değil. bizimde anamız, bacımız var. idam cezasına karşıyım ama bazen olsamı diye düşünüyorum. bakın irana daha 2 gün önce astılar kaç kişiyi. memleketteki suç oranı az. hemde suçları ne biliyomusunuz. uyuşturucu satıcılığı. bizim ülkemizdeyse kaçakcılar, uyuşturucular beyfendi olmuş geziyolar. tacizcilere vermişler 57 ytl ceza; bu cezamı be ; aferin size çıkın 1daha yapın der gibi ödül vermişler. kessinler bakalım o tacizcilerin ellerini bir daha yapmayı bırak akıllarından bile geçiremezler.ibret-i aleme de örnek olur

bazı arkadaşlarında yazdığı gibi, acaba bazı yetkililer bu işlere bilerekmi gözyümüyor ? acaba şöylemi diyorlar "ne yılbaşı kutlaması, başı açık, kot ve dar giymesinler eğer bunları yapıyorlarsa sonuçlarınada katlansınlarda akılları başlarına gelsin" mi diyorlar ? elektronik sigarayı yasaklayanlar acaba böyle düşüncelerede sahiplermi ?

Son düzenleme:
Yukarıdaki haberi ve yorumları teker teker okudum, hepsine tamamı ile katılıyorum.

Dinci iktidarındaki turizm ülkesinin "kültür başkenti"ni gördünüz değil mi?

bu ibare bana yanlış geldi yalnız! Bu olayın iktidardaki partiyle, dinle ne alakası var onu anlamadım! Ne yani iktidarda başka bir parti olsa, bu şerefsizler aynı hayvanlıkları yapmıyacaklarmıydı? Niye özellikle "dinci iktidarındaki" nitelemesi kullanılıyor anlamadım. İkisi çok farklı konular, işe siyaset karıştırmamak lazım!!!

Geri