Tecavüz edenler 47 den mi 53 ten mi sözünü şiddetle kınıyorum.
47 olsun veya 53 olsun, bu kimsenin hakkına tecavüzü meşru kılmaz...
Burada anlatılmak istenen de 47 lik kısımdakiler bunu yaptı değil...
Denilmek istenen şu...
Dinden rant sağlama peşinde olanlar (kim yaptıysa-isim vermiyorum çünkü bence hepsi yaptı, kimi az kimi çok) namuslu-namussuz diye bir ayırım yaptılar...ve maalesef başı örtülü olanları namuslu, açık olanları namussuz yaptılar...sadece son dönem hükümetleri değil, çoğu bunu yaptı...
çıkardıkları kanunlarla bunun da önünü açtılar...aynı fikirleri paylaşan hakimlerin gözünde de, onlar da insan neticede aynı intibanın uyanmasına yol açtılar...
mini etek giydiyse istiyordur, saldıranın suçu yok ağır tahrik...
bikiniliyse canı çekmiştir, saldırın...
taksimde gece 3 te geziyorsa herşey serbest...
göbeği gözüktü, indirin...
göz süzdü gibi geldi, kesin süzmüştür...
çünkü bizden olmayan herkes namussuz...
ben inanıyorum ki olayı televizyon başında seyrederken oh iyi olmuş kahpeye diyen bir sürü insan çıkmıştır....
çünkü anlayış aynı...HAKETTİ!!!
kim yaparsa, kim yol açarsa, neden olursa olsun, cinselliğe aç ve cinsellik konusunda çeşitli tabularla yetiştirilerek cahil kalmış bir toplum, ferman dinlemeyen cinsel dürtüler, ve onların maalesef dışa vurumu saldırılar...hepsi hasta bir mantığın ürünü...
kadın yaparsa bilmem nedir...kusura bakmayın ama kadınlara bu şekilde saldıranlar da o bilmem nenin çocuğudur... ağır bir söz oldu biliyorum ama o gözü dönmüş insan dışı yaratıklar için başkaca bir tabir bulamadım....