wax ne ıse yarar yardım lutfen

ben diğer marka ürünleri rakamlarını bilmiyorum fakat hondada çalışırken sağolsun bir usta bana meg in ürünlerini biraz göstermişti,

çok kötü yüzeyde 105 le bi kat döner,sonrası 205 atardı...
özellikle siyah arabalarda 205 i meg in far temizleyicisi plast-x le karışıtırdı...

sonra bir kat hare giderici geçerdi,arabayı sade tazikle yıkar kurular,bir kat hızlıca makina cilası geçer,en son da ya polytop un yada meg in bir wax ını kullanırdı :)

yaptığı fd6 civicler 0 km siyle yan yana koyardık emin olun daha güzel dururdu :)

Kil kaydırıcı yerine ben hafif sabunlu suyu şişeye koyarak kullanıyorum,tabi direkt kendisi daha iyi olur ama burada tek eksik boya koruyucu wax. Yaptıktan sonra en son wax uygularsanız sonuç mükemmel olur hem emeğiniz daha iyi korunur

Saygılar.
HTC cihazımdan gönderildi.

3. sıradakı boya koruyucu wax olması lazım degıl mı acıklamasında oyle yazıyordu_?

Yok dostum, o autoglym srp nin yeni çıkan versiyonudur, kendi ismi içinde wax yazsa da amacı aşindırmadan arabadaki hare ve kılcal cizikleri doldurmaktir. Güzel ve kaliteli bir dolgu ciladır özetle. Arabayı yıkadıktan sonra kil yapıp, hare varsa bir sefere mahsus stratch x ile temizleyip üstüne boya koruyucu atabilirsiniz. Sonra ki dönemde örneğin 3 ay sonra radiant wax üstüne boya koruyucu yapabilirsiniz.

Saygılar.
HTC cihazımdan gönderildi.

Wax ların öncelikli amacı boyayı dış etkenlerden korumak olduğundan açıklamasında yazması doğaldır ;) aslında srp ile raidant arasında pek bi fark yok radiant için endüstri ambalajı denir bi rivayette makine kullanımında radiant elle uygulamada srp denir ama ben pek inanmıyorum :) Sonuç olarak aslında o wax az miktarda dolgu az miktarda aşındırma az miktarda boya koruma özelliği barındırır ama üzerine de autoglym extra glass polish gibi bi boya koruyucu uygulandığında sonuç daha etkili ve kalıcı olur.. ;)

katı wax ile sıvı wax arasındaki fark nedir ?
ben
turtle wax ptfe kullanıyorum
ilk bakışta 1-2 gün güzel
ama etkisi çok çabuk geçiyo

bunun yerine daha uzun ömürlü bir wax kullanmak istiyorum
tavsiyeleriniz ne olur ?

Katı waxın erime noktası daha yüksek olduğundan genelde daha kalıcıdır.

Sent from my HUAWEI MediaPad using Tapatalk 2

Katı waxın erime noktası daha yüksek olduğundan genelde daha kalıcıdır.

açıkçası kullandığım turtle wax ptfe sıvı waxtan
ilk yaptığım anda memnunum ama çok çabuk geçiyo etkisi
1 hafta bile sürmüyo

şöyle en az 1 ay sürecek bi wax istiyorum

Sahibinden.comda collinite 845 diye ara. Ben amerikadan getirttim, bulabileceğin en sağlam sıvı wax. En az 2 ay gideceğini garanti ederim. Kışa doğru ise en az 4 ay.

Sahibinden.comda collinite 845 diye ara. Ben amerikadan getirttim, bulabileceğin en sağlam sıvı wax. En az 2 ay gideceğini garanti ederim. Kışa doğru ise en az 4 ay.

http://www.sahibinden.com/ilan/yede...c-kullanilmamis-made-in-u.s.a-117255226/detay

ne dersiniz almamı tavsiye edermisiniz ???
bende şuan turtle wax ptfe var daha yarısı duruyo ama dediğim
gibi ilk bi kaç gün güzel ondan sonra etkisi kayboluyo
bu ürünü alsam beni turtle wax ptfe ye göre memnun edermi

Geri