- Konuyu Başlatan
Denicem kardesim tesekkur ederim yardimin icin.egr yi komple iptal edin
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denicem kardesim tesekkur ederim yardimin icin.egr yi komple iptal edin
Rollentedeken araçtan indiğimda kardeşim beyazımsı bir dumanı hayli atıyor bir çok kişiye sorduysam bana kış birde dizel olmasından dolayı dedi ama bana pek mantıklı gelmedi.araçta yüklenince duman atıyor mu egzoz dan
Kardeşim bugün bir ustaya gittim enjektör veya pompa dedi bir başka tamirciye gittim elektriksel bir sıkıntı olabileceğini söyledi ve sonra beni bosch servisine yönlendirdi arıza tespiti için diğer cihazlarda arıza tespiti cikmiyordu boschta cikti ben turboyu filan yaptirmistim debimetreyi sökmüştüm bunlar sistemde cikti arizalari bilgisayardan sildikten sonra aracimda tekleme olmadi çok sukur ama yine ne olur bilemem vermiş oldugu ariza sonucunu altta resim olarak ekliyorum.Bu arada iki gundur birsey dikkatimi çekti kontagi kapatiyorum farlar acik kaliyordu arizalari sildikten sonra gitti o sorunda simsi bu hatalari sildi kontagi calistirdi kapatti tekrar taradi hata cikmadi.Burdan sonra nasil bir yol izlemem gerek yardimci olurmusun ama şuana kadar teklemedi.Rica ederim.
Umarım kısa zamanda sorunları çözersin.
Süreçle ilgili gelişmeleri buraya da yazarsan, belki başka kişilere de faydan olur.
Teşekkur ederim kardesim.Ayrıca aşağıdaki başlıkta da arıza kodlarının anlamlarıyla ilgili bilgiler var.
Senin resimdekilerle aynı anlamlar ama yine de lazım olabilir.
http://www.opelim.net/forums/teknik-servis/48673-opel-ariza-kodlari-turkce.html
Enjektörleri ölcmediler ama tekleme gitti egr iptali pek mantikli gelmiyor cunku onu oraya koyan yada duzenleyen muhendisin illaki bildigi birsey vardir.Birdaha ariza verirse artik butun sensorler degistirecem egr temizligi yaptirmak durumunda kalacam egr kapaginin ordan yag geldigini gordum bu arada bugun.bosch serviste enjektörleri ölçtüler mi?emme manifoldu temizliği yaptırabilirsin.egr iptali şart