bu sorunların hepsinin ana kaynağı egr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hm.anladim.En son çare olmazsa oyle yapacaz bakalim yakit sarfiyati artar mi peki?bu sorunların hepsinin ana kaynağı egr
Iptalini kendim yapabilirmiyim turbo pasif hale gelmez demi? Çunku baglantilarin oldugunu gordum turbo ile.Bu arada tesekkurler yorumlarin icin.%10-15 civarı düşer motora sadece temiz hava gireceği için performans artar yakıt düşer emme manifoldu enjektörler ve motor kurum bağlamaz motor sağlıklı çalışır.
Ordaki kapagi cikaracagim yani tamamen ustunu kapatacak birsey yapacagim yani.Anladim cok tesekkur ederim yine.araya sac conta koyarak iptal edebilirsin.turbo basıncı yükselir aksine .rica ederim
Arkadaşlar aracımdaki tekleme sorununu çözdüm bu konuyla ilgili sorun yaşayanlar için yazıyorum öncelikle debimetreyi dikkatlice çıkarıp daha sonra içindeki sensörü çıkarıp balata spreyi ile temizledim fakat bu uğraşımın sonucunda teklemem yine gitmedi daha sonra uzunca araştırmalarımdan sonra daha önce bilgisayara bağladığımda hata raporlarını görmediğimi hatırladım taki araştırmam sonucunda opel gibi markaların hata raporlarını (yada en azından benim aracım için) bosch gibi rapor sunucu bilgisayaların net sonuç verdiğini anladım herhangi bir bosch bayisine giderek hata raporlarını gördum ve hataları sildirdim (onca bilgisayarlara bağlatmama rağmen hiçbir sonuç çıkmamıştı) marşa basıp yola çıktığımda çok şaşırdım çünkü çok şükür teklemem kalmamıştı fakat çekişten biraz düşük olduğunu fark ettim sağolsun çok değerli kıymetli bir kardeşimin yardımıyla ve vermiş olduğu fikriyle valfleri kontrol ettiğimde arıza olduğunu gördüm daha sonra valfleri değiştirdikten sonra aracımla ilgili ne tekleme nede çekişten düşme gibi bir sorun yaşadım.Bu sorunları yaşayan arkadaşlar iyi bir sonuca varmanız için net bir sonuca acele etmeden araştırmalar yaparak sorununuzu kendiniz bulunuz çünkü iyi ustaları tenzih ediyorum malesef diğer türlü ustaların eline düştüğünuzde aklınız çok fazla karışacak ve olan cebinize ve size olacaktır.Zaman ayırıp okuyan herkese teşekkür ederim.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi