Wi-Fi Özelliği Getirdik =)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jlozde
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Wi-Fi Özelliği Getirdik =)

Video yükleniyor, boyut büyük olduğu için biraz zaman alacak. Arabasından foruma ilk giren ben oldum sanırım  dancee

Bu arada igo'nun trafik kısmını kullanabiliriz sanırım confige bir url yazılıyor trafik bilgisinin alınacağı. Araştırmak lazım.

Jlozde link' Alıntı:
Video yükleniyor, boyut büyük olduğu için biraz zaman alacak. Arabasından foruma ilk giren ben oldum sanırım  dancee

Bu arada igo'nun trafik kısmını kullanabiliriz sanırım confige bir url yazılıyor trafik bilgisinin alınacağı. Araştırmak lazım.

beklemedeyiz :)

Ynt: Wi-Fi Özelliği Getirdik (Video geldi)

En kısa zamanda Vınn için çalışmalara başlayacağım  greatt

Gerçekten taktir edilecek bir emek ne desek az kalır.  bravoo

Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş.Tebrikler.

Yalnız Dikkatimi çeken bir şey oldu. Cyclone ana ekrandaki yazı karakterleri . Nasıl o şekilde bir yazı karakteri uyguladınız ?

gfb1987 link' Alıntı:
Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş.Tebrikler.

Yalnız Dikkatimi çeken bir şey oldu. Cyclone ana ekrandaki yazı karakterleri . Nasıl o şekilde bir yazı karakteri uyguladınız ?

Yazı fontları D2280 klasörü içinde fonts klasörü altında tutuluyor. Kullandığınız tema hangi fontu kullanıyor ise sanırım onu alıyor. Ben özel birşey yapmadım bu yazı sitili için sanıyorum kullandığım tema ile ilgili isterseniz D2280 klasörünü size gönderebilirim.

Mrb android kulanıcılarınada yardımcı olmanı bekliyoruz

Can yanlız birşey dikkatimi çekti arabanın dashboard u çok tozlanmış  :)

Jlozde link' Alıntı:
Yazı fontları D2280 klasörü içinde fonts klasörü altında tutuluyor. Kullandığınız tema hangi fontu kullanıyor ise sanırım onu alıyor. Ben özel birşey yapmadım bu yazı sitili için sanıyorum kullandığım tema ile ilgili isterseniz D2280 klasörünü size gönderebilirim.

gönderebilme şansınız var ise sevinirim.

Geri