Ynt: Wi-Fi Özelliği Getirdik =)
Öok başarılı bir çalışma olmuş. 14alkiss
Emeğiniz ve paylaşımınız için +3 thnxx
Öok başarılı bir çalışma olmuş. 14alkiss
Emeğiniz ve paylaşımınız için +3 thnxx
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gfb1987 link' Alıntı:gönderebilme şansınız var ise sevinirim.
ulas79 link' Alıntı:Can yanlız birşey dikkatimi çekti arabanın dashboard u çok tozlanmış
Jlozde link' Alıntı:
Jlozde link' Alıntı:Merhaba,
Cihazlarımıza Wi-Fi özelliği kazandırıyoruz. Daha sonra ise Vınn ile direk interneti deneyeceğiz. Bir süredir iş yoğunluğu sebebi ile giremiyorum ancak diğer başlığa yazdığım zaman zaten Wi-Fi olayı çözülmüştü.
Öncelikle bir kaç bilgi ile başlayalım. Windows Embeded CE içerisinde bir çok Wi-Fi driveri default olarak bulunuyor. Ancak bunun için OS versiyonunuz önemli bu OS versiyonuna Sistem altından ulaşabiliyorsunuz. Aynı ekranda MCU sürüm bilgisi vs de bulunur.
İşin canalıcı kısmı "RT2870" çipsetli bir wi-fi kartı bulmakla başlıyor. Elinizdeki wifi kartlarının çipsetlerini buradan öğrenebilirsiniz. Ben zaten R2870 olanları sizin için listeledim. http://wikidevi.com/w/index.php?search=RT2870&go=Go&title=Special%3ASearch
Eğer elinizde RT2870 yok ise 20 lira civarı bir ücret ile alabilmeniz mümkün.
Örnek ürünler;
-> Örün 1
-> Örün 2 (DİKKAT ! birden fazla revisionu var sadece rev1 de RT2870 kullanılıyor)
Bir çoğumuz için bu cihazı alıp usb portundan bağladığımızda çalışacaktır. Gelelim çalışmadığı duruma.
Gerekli Dosyalar
1- Dosyasını indirip bir fat32 usb belleğe kopyalıyoruz
2- Update.exe veya Sistem ayarları altındaki Güncelle butonuna basarak windowsa dönüyoruz.
3- RT2870.dll dosyasını StaticStore klasörünün içine kopyalıyoruz.
4- Registery Editor programını açarak exports.reg dosyamızı registerye inport ediyoruz.
5- Kontağı kapatıp cihazın resetledikten sonra wi-fi kullanıma hazır.
Astra J Wifi Yapılandırması
tamhizmet link' Alıntı:Hocam selam,
Paylaşımların için çok teşekkürler. Güzel ve yararlı şeyler fakat ben yazmıs oldugun proseduru takip ederek wifi ayarını yapamadım.
Navimate navigasyon kullanıyorum ve bildiğim kadarıyla Cylone ile aynı yazılımı kullanıyor.
windows CE ekranında dediğin yerlere dosyaları attım fakat wifi özelliğini aktif edemedim.
Bu konuda bana yardımcı olurmusun