wosvagen jetta 2006-2008 1.6 midlena lpgli model hakkındaki düşünceleriniz..!

Ynt: wosvagen jetta 2006-2008 1.6 midlena lpgli model hakkındaki düşünceleriniz..!

DarthWider link' Alıntı:
2. el düşünüyorsanız biraz araştırırsanız 1.6 2010 model astra J HB sport donanım 38.000TL seviyelerinde bulabiliyorsunuz. Astra daki 1.6 motorada lpg uygulaması yapılabiliyor.

valla gönlümüz astradan yana hala bekliyoruz :) 

Ynt: wosvagen jetta 2006-2008 1.6 midlena lpgli model hakkındaki düşünceleriniz..!

Son mesajımı yazdıktan sonra arkadaşımın Jetta sı İstanbul da pert oldu!  :(

Tolga KARACA link' Alıntı:
Son mesajımı yazdıktan sonra arkadaşımın Jetta sı İstanbul da pert oldu!  :(

nasıl ya tolga abi hayırdır inş o zaman ben ağzımı bi daha açmayayım markada sormayayım umarım durumlar çok kötü değildir

yağmur06 link' Alıntı:
nasıl ya tolga abi hayırdır inş o zaman ben ağzımı bi daha açmayayım markada sormayayım umarım durumlar çok kötü değildir

Aracı sarhoş birine vermişler o da gitmiş önden yandan sert biçimde vurmuş, arkadan da gelip bir kamyonet takmış son olarak. Sürücü de hasar yok neyseki.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Aracı sarhoş birine vermişler o da gitmiş önden yandan sert biçimde vurmuş, arkadan da gelip bir kamyonet takmış son olarak. Sürücü de hasar yok neyseki.

iyi sevindim abi.cana gelmesinde.

Geri