Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
allah allah.. benim yanlışım olabilir mehmet bey; belkide başka bir yerdedir. sizi yanıltmış olmayım.. ama dediğim gibi önemsenen bir numara değildir. muayene esnasında sorun olmaz.
eğer motor bloğunun başka bir yerindeyse ve bulabilirseniz paylaşmanızı isteyebilirmiyim; en azından başka arkadaşlara yardımı olacaktır.
İlginiz için teşekkür ederim Araba çalıntı falan mı diye endişelendim. İnşallah farklı bir yerdedir motor numarası. Bulursam paylaşacağım burada. Bu konuda forum ustalarının da bir yardımı olsaydı daha iyi olurdu.
bende sana bişey sormak istiyorum.benim corsada kalkışlarda aşırı titreme oluyor arıza olarak egr ve oksijen sensörü(yada temiz hava tam hatırlamadım) arızası verdi senin araçta oluyormu bu titreme sanki 3 ncü vitesle kalkmaya çalışıyomuş gibi motor yerinden çıkacak gibi oluyor.
Sayın Dra benimde yanlış bildiğim bir konu hakkında önemli bir bilgi verdiniz. Teşekkürler.
ayrıca sizin aracın aynısını 3 yıl kullandım ama bahsettiğiniz gibi bir sıkıntı yaşamadım. Egr temizliğini 50 TL civarına yapıyorlar, ama O2 sensörü ise bildiğim kadarıyla değişimle halledilebiliyor. Bence evvela egr temizliği yaptırın sorun ahllolursa tamamdır; olmadı O2 sensörünün elektrik bağlantılarını kontrol ettirin.Daha olmadı değişim