- Konuyu Başlatan
kontrol yöntemi tam bir olaydı zaten 3 tane çalışan arabanın arka koltuğuna oturdu bizde taktık halojenleri muayneyi geçtik. hemen çıkışta taktık xenonları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kontrol yöntemi tam bir olaydı zaten 3 tane çalışan arabanın arka koltuğuna oturdu bizde taktık halojenleri muayneyi geçtik. hemen çıkışta taktık xenonları
müdürlerinden çıktı fikir zatenBenim aklıma bu geldği için fıkra gibi fikirler geliyor demiştim ama tam fıkra olmuş bu muayene yöntemi Kırıldım gülmekten
Fikir komik olabilir ama yaptıkları doğru.Bu şekilde çalışıp çalışmadığı rahat bir şekilde anlaşılır
e peki normal yolda gece giderken arka koltuğa 3 kişi oturursa gene halojenlerimi takacan?
e peki normal yolda gece giderken arka koltuğa 3 kişi oturursa gene halojenlerimi takacan?
Bir şey sormak istiyorum en azından bilgimiz olması açısından.Benim aracımdada zenon var ve balastlarından dolayı 20000 v elektirik üretimi ile yanan zenon ampulleri halojenlere nasıl bağladınızkontrol yöntemi tam bir olaydı zaten 3 tane çalışan arabanın arka koltuğuna oturdu bizde taktık halojenleri muayneyi geçtik. hemen çıkışta taktık xenonları
Bir şey sormak istiyorum en azından bilgimiz olması açısından.Benim aracımdada zenon var ve balastlarından dolayı 20000 v elektirik üretimi ile yanan zenon ampulleri halojenlere nasıl bağladınız