yağ eksiltme vectra c

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dtvolkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşım bende dün arabayı bakıma soktum 1 litre yağ çıkardılar alttaki tıpayı önce takarken yalama yapmışlar her geçen gün biraz biraz yağı eksiltmiş arıza ışığı yanmadı ama doğru çıktı sende bi baktır istersen

arkadaşlar yağ kaçağı yok. tamamen fazla sıkıştırmaktanmış. yani fazla bastık araba yağıda yaktı.

aynı yag eksıltme benım aracımdada vardı bır cok servısten ustayla konustum hepsı arabayı ınceledı baktı kacak bulamadı.eco-tech motorların genel sorunu dedıler hakkaten oyle hıc bır motor problemı yok ama 3000 km yol gıdıyım 1 lıtre yag eksıltıyor.daha oncekı aracımda 1997 vectra ıdı ondada eco tech motor vardı oda aynı sekılde yag eksıltıyordu.

arkadaşlar bendede aynı şorun çıktı motor yağını değiştirmeye gittim 1 lt yağ çıkyı karter tıpaşını şıkarken yalama yapmışlar ordan kaçırıyormuş

arkadaşlar 2500 km de o kadar yağ yakması normal değil bence o zaman gaz pedalına dokunmayalım hiç

bence de yakmaması lazım ben çok sıkıştırdım ondan mı oldu acaba diyom. normal kullanımda yakmaz o kadar herhalde. yanımda yağ bulunduruyım bundan sonra.

bence de yakmaması lazım ben çok sıkıştırdım ondan mı oldu acaba diyom. normal kullanımda yakmaz o kadar herhalde. yanımda yağ bulunduruyım bundan sonra.

Ben bununla ılgılı teknık servıste bır konuda acmıstım. Yagı ne kadar da bır degıstırıyorsunuz dıye. Benım yag degısım aralıkları 30000 kmde bır. Ancak bu kadarlık kmde 1 lıtre yag eklıyorum. 2500 de cok fazla geldı. Tabıı kullanımda onemlı. :confused: Nasıl bastıysan o gaza.:D

Ben bununla ılgılı teknık servıste bır konuda acmıstım. Yagı ne kadar da bır degıstırıyorsunuz dıye. Benım yag degısım aralıkları 30000 kmde bır. Ancak bu kadarlık kmde 1 lıtre yag eklıyorum. 2500 de cok fazla geldı. Tabıı kullanımda onemlı. :confused: Nasıl bastıysan o gaza.:D
30.000 km de bir çok deilmi şükrü?hem bir senede 30.000 km yapamıyacağına göre mecbur değiştirmen lazım yağı ;)gerçi bir senede yağa bişey olmaz herhalde

30.000 km de bir çok deilmi şükrü?hem bir senede 30.000 km yapamıyacağına göre mecbur değiştirmen lazım yağı ;)gerçi bir senede yağa bişey olmaz herhalde

Herkes aynı seyi diyor ama ben yagda 30000 km sonunda bıle bozulma gormedım.:eek: Bence bır 10000 daha gıderdı ama neyse fazla zorlamanın anlamı yok. Ben servıs kıtapcıgında yazana gore hareket edıyorum. Servıs kıtapcıgı dızeller ıcın 50000 km yada 2 yıl dıyor. Benzınlı ıcınse 30000 km yada 2 yıl. Zaten dayım mersedes axor kamyonda 150000 km yapıyor bır yag degısımı ıle.

Yagım castrol edge, yag fıltresı GM Long Life. Ha bu arada yukarıda yazdıgım gıbı yag degısımıne kadar da 1 lıtre yag eklıyorum toplamda.:D

Arabam 66500 de toplam 2 yag degısımı yapıldı.:) Tıkır tıkır valla. Bence bu yagcıların bıze oynadıgı bır oyun neydı o eskı arabamda 6000 kmde bır yag degısımı. Cuss yanı cok yazık etmışler bıze.:mad:

Eskı arabamda (90000 km de sattım) Kac defa yag değiştirdim hatırlamıyorum yaw.:kop::kop:

Geri