- Konuyu Başlatan
bir servise gideyim kaçak yoksa yağ yakıyor demektirMerhaba sonuç ney merak ettim araç yağ yakmayamı başladı aydınlatırsan sevinirim teşekkürler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir servise gideyim kaçak yoksa yağ yakıyor demektirMerhaba sonuç ney merak ettim araç yağ yakmayamı başladı aydınlatırsan sevinirim teşekkürler.
bence de yakmaması lazım ben çok sıkıştırdım ondan mı oldu acaba diyom. normal kullanımda yakmaz o kadar herhalde. yanımda yağ bulunduruyım bundan sonra.
30.000 km de bir çok deilmi şükrü?hem bir senede 30.000 km yapamıyacağına göre mecbur değiştirmen lazım yağıBen bununla ılgılı teknık servıste bır konuda acmıstım. Yagı ne kadar da bır degıstırıyorsunuz dıye. Benım yag degısım aralıkları 30000 kmde bır. Ancak bu kadarlık kmde 1 lıtre yag eklıyorum. 2500 de cok fazla geldı. Tabıı kullanımda onemlı.Nasıl bastıysan o gaza.
![]()
30.000 km de bir çok deilmi şükrü?hem bir senede 30.000 km yapamıyacağına göre mecbur değiştirmen lazım yağıgerçi bir senede yağa bişey olmaz herhalde