Yağ Filtresi Değiştirme....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dejampe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yağ Filtresi Değiştirme....

Devrim link' Alıntı:
Dogan zaten ben tahmin ediyorum, dizel araban olsaydı forumu bu kadar takip edemezdin gezmekten :)))

İhtiyarlayınca çenesine vuran adamlar gibi hissediyorum kendimi. Madem gezemiyorum forumda oturayım bari. ((:

GNSpower link' Alıntı:
İhtiyarlayınca çenesine vuran adamlar gibi hissediyorum kendimi. Madem gezemiyorum forumda oturayım bari. ((:
Senin tam aksi bir adamım araba konusunda 1 Şubat'ta teslim almıştım 10300 ü gecti araba :) 15000 e 6 ay olmadan sokucam sanırım

GNSpower link' Alıntı:
Yok canım sende :) ne alakası var, bütün sebep active select :) isminde var gerçi aktif sekilde adam seciyor vites :))(

GNSpower link' Alıntı:

O ihtiyar müşterilerden neler neler dinliyorum ki sorma, yazın sıcaklarda gel de gör; sıcaktan bunalan yaşlı adamcağızlar klimalı büroda bir başlıyorlar 30-40 yıl evvelinden, eyvah eyvah!! Senle bi İzmir yapar döneriz neredeyse o derece yani!

Devrim link' Alıntı:
Yok canım sende :) ne alakası var, bütün sebep active select :) isminde var gerçi aktif sekilde adam seciyor vites :))(

Aktif canım, aktif maşallah. Hep o aktif. ((:

Tolga KARACA link' Alıntı:
O ihtiyar müşterilerden neler neler dinliyorum ki sorma, yazın sıcaklarda gel de gör; sıcaktan bunalan yaşlı adamcağızlar klimalı büroda bir başlıyorlar 30-40 yıl evvelinden, eyvah eyvah!! Senle bi İzmir yapar döneriz neredeyse o derece yani!

O amcalarda bazen ormanda 10 aslan gücünde maceralar oluyor hele, o zaman seyreyle gümbürtüyü.

Geri