Yağ normal şuan yeterince var motor sıcak iken ölçerseniz yarım gösterir çünkü yağın bir kısmı üst kapak ve diğer yerlerde kalıyor süzülmesi biraz zaman alabilir en iyi ölçüm soğuk iken ölçümdür ve iyi duruyor yağınız dolu yeterince
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lastik ya da dış ortam ısınmıştır.Benim bacanakta 2015 1.6 bussines paket var. Geçen sene aynı uyarıyı yapıyor araç oda hiç çubuğu kontrol etmeden benzinlikten 1 lt yağ alıp ekliyor, sonra bana söyledi, yağ çubuğuna baktım üst limitinde bayağı üstüne çıkmış yağ seviyesi, dedim bacanak bu durum daha da sıkıntı olur, sonra şırıngayla yağ çektik arabadan
Opeldeki bu bilgi ekranına pek güvenmemek gerektiğini düşünüyorum. Geçenlerde uzun yolda gelirken birden lastik basınç uyarısı verdi, hızım 120 civarıydı bilgi ekranından baktığımda sağ arka lastik basıncı düşük gösteriyordu ıssız bir alan olduğu ve gece olduğu için durmadım 60-70le devam ederken basınç ne hikmetse normale geldi