Yahu gerçekten Opel'i çok seviyorum!

+1 :good:

iyi güzelde arada sınıf farkı var.
mesela mercedesin, bmwnin hangi serileri astranın sınıfına giriyor.
Şu da bir gerçek parasını hak eden tek araba opeldir.
18-20 bin TL ye bmw e39 kasa var fakat bir periodik bakıma girdiğinizde (triger-baskı balata-devirdaim- vb.. gibi) 1 sene belinizi doğrultamayabilirsiniz.
Mercedes ve audi volvo yu hiç söylemiyorum bile...

Opelde ise 1000TL ye bir çok bakımının üstesinden gelirsiniz. (özel serviste tabiiki)

Zaten Onemlı Olan bmwyı mercoyu vb.. almak degıl aldıktan sonra korkmadan kullanabılmek :)

opel astra h 1.4 mta aldım bu arac en fazla kac basar

Opel'in VW'e göre en büyük eksiği boya kalitesi ve sac.
VW, sac(burulması) ve boya kalitesi yönünden sadece Opel'den değil daha pek çok markanın önünde.

bence opel bir sevdadır.

opel sac şasi ve boya yönünden bmw den aşagi kalmaz hangi vw nin saci opelden iyiymiş ? Vw kaporta olarak en son kasalarinda teneke üretiyor hala uyuyorsunuz. Ne vw kompleksiymiş bu anlamadim. Ben burada vw edebiyatı yapıp vw yi üstün gören arkadaşların samimiyetine veya her iki markadan denk otmobiller kullanip ondan sonra karşılaştırma yaptıklarına inanmıyorum

opelimi seviyorum

amblemi bile bu kadar iddalı ise bırakın gerisini diğerleri tartışsın

bugün ben de baktım da...astra çok güzel araç be...tasarımı mükemmel..azcıkta süslersen gavuru daha da şık oluyor..

Aşk birşeyleri paylaşmaksa ve encok şeyimizide araclarımızla paylaşıyorsak kısmende olsa araclarımıza aşığız her marka her modelde öyledir

opel sac şasi ve boya yönünden bmw den aşagi kalmaz hangi vw nin saci opelden iyiymiş ? Vw kaporta olarak en son kasalarinda teneke üretiyor hala uyuyorsunuz. Ne vw kompleksiymiş bu anlamadim. Ben burada vw edebiyatı yapıp vw yi üstün gören arkadaşların samimiyetine veya her iki markadan denk otmobiller kullanip ondan sonra karşılaştırma yaptıklarına inanmıyorum

Size katılıyorum hocam vwler bu kadar şişirilirse golf7 50 milyardan başlar benden söylemesi..

Geri