Yakın zamanda corsaya trafik sigortası yaptıran var mı?

Doğru mu anladım? Bilmiyorum da. Şimdi eğer ki A sigorta şirketine sahip araç kusurlu ise B aracın tamiri yapılacak ama ilk ödeme sigorta tarafından yapılacak sonra da A şirket araç sahibine gel bakalım senin kazandan dolayı biz şu kadar para ödedik ver diyecek...Benim anladığım bu şekilde.
Aynen öyle abi. Nasılsa zorunlu seve seve yaptıracak herkes. Eee ne anlamı kaldı o zaman. Kasko yaptıralım Allah korusun çevremdekiler kazada önce kaskodan yaptırıyor kasko karşı sigortadan alıyor. Kasko yaptırayım kazada karşı taraf şuçsuz sa kaskom yapsın kazada karşı taraf suçluysa kaskodan yaptırayım kaskom karşı araç sahibinden alsın. Ne anladım ben bu seve seve ödediğimiz zorunlu trafik sigortasından. Aklıma geldikçe 5 gün önce 885 liraya yaptırdığım sigortaya sövüyorum

imla hataları için affola mobil gönderi

İşin neti adamlar bu işin bir güzel suyunu çıkardı. Hemde ne çıkarma.

Ben 1302 Tl ye yaptırgım sigortamı yaşa göre farklılık gösteriyor ayrıca sigorta şirketleri artık serbst olduğu için herkes kafasına göre fiyat çıkarıyor

Eğer kazalar da yine kişilerden bu para tahsil edilecek ise sadece birileri beleş para kazanacak demektir. Yani birileri her zaman olduğu gibi vatandaşın sırtından para kazanmaya devam edecek.

Hayır o zaman isteğe bağlı bırakın isteyen yaptırsın istemeyen yaptırmasın. O zaman bak bakalım bu sigorta şirketleri nasıl fiyatları şak diye indiriyor.

Ama ülkemiz de bir yasanın bir kanunun altında zorunlu kelimesi geçiyor ise işte o zaman şu anlama geliyor. vatandaş zorunlu bir şekilde kazık yiyecek. İlla bu kazık vatandaşa olacak.

Aynen öyle abi. Nasılsa zorunlu seve seve yaptıracak herkes. Eee ne anlamı kaldı o zaman. Kasko yaptıralım Allah korusun çevremdekiler kazada önce kaskodan yaptırıyor kasko karşı sigortadan alıyor. Kasko yaptırayım kazada karşı taraf şuçsuz sa kaskom yapsın kazada karşı taraf suçluysa kaskodan yaptırayım kaskom karşı araç sahibinden alsın. Ne anladım ben bu seve seve ödediğimiz zorunlu trafik sigortasından. Aklıma geldikçe 5 gün önce 885 liraya yaptırdığım sigortaya sövüyorum

imla hataları için affola mobil gönderi

Sigorta şirketleri son düzenlemeyle bir taşla iki kuş vurmuş oldu zaten. Kaskolar trafik sigortasının karşılamadığı kısmı da bir miktar karşılıyorlar. Haliyle insanlar artık kasko da yaptıracaklar

ben bu gün fiyat aldım istanbulda corsa 2014 dizel .. 3 firmayı bir birine kırdırdım 2 gündürlü fiyat cıkartıyom en son hali bu oldu yarın yaptırtacam artık
trafik sigortası en iyi aksa 759 tl cıktı bundan aşağısını bulamadım buda bilinen bi sigorta gerci pekte önemi yok cünkü kaskoda var arabada ..
kaskoda alyans 1333 tl ful sadece kullanıcı kısıtlı 2 kişi seççem yoksa 1650 cıkıyor ...
bunların altına sadec bitane doğa kasko diye bi firma verdi 1070tl ama netten baktım cok şikayet var bide sigortacı sakın yaptırma dedi sıkıntı hep diye ..bunları bu hale getiren utansın nediyelim 379cıkan trafik sigortası resmen kasko fiyatı oldu nediyelim artık allah ıslah etsin bunları ......

2011 toyota corolla 372 TL ye yaptırdım.
hasarsızlık ve plaka indirimi var. en uygun halk siğorta çıktı. diğer siğortalarda 470 civarındaydı.

Mitsubishi colt yeni aldım 789 tl axa. Bunalımdayım

Dikkat ediyorum da eskı fiyatı 2 ile çarptığımiz vakit yeni fiyat çıkıyor.

Geri