Yakın zamanda corsaya trafik sigortası yaptıran var mı?

bu aralar da trafik sigortası fiyatları düşecek diye haberler yapıyorlar ama ben pek inanmıyorum, milletin gazını alıyorlarmış gibi geliyor bana.

sigorta şirketleri 1.7 milyar tl zarar etmişlerse geçen yıl, nasıl fiyatları ucuzlatmayı planlıyorlar?

bu aralar da trafik sigortası fiyatları düşecek diye haberler yapıyorlar ama ben pek inanmıyorum, milletin gazını alıyorlarmış gibi geliyor bana.

sigorta şirketleri 1.7 milyar tl zarar etmişlerse geçen yıl, nasıl fiyatları ucuzlatmayı planlıyorlar?

Yok ucuzlamaz zaten hatta 30 yaşından yüksek araçların trafik sigortasında daha da zam yapacaklar. Adamlar kasko yapmazlar ama trafik sigortasından öpecekler sonuna kadar.

gecen agustos da 220 tl vermiştim
aradım 470 dediler aynı firma indirimi
olunca 420 olur size dediler %190 haşırtbank
girenzi

trafik sigortalarının bu denli pahalı olmasının sebebi ölümlü trafik kazalarının çok olmasındanmış sigorta şirketleri bu durum yüzünden çok zarar ediyorlarmış açıklama bu yönde

98 corsa 58 plaka, yaş 30, 1 adet kaza dosyası var; 1370 tl tuttu sigortası...

Temmuz da süresi dolacak araca nasıl bedel veriyorlar? Trafik sigorta bedelini vermeleri için sigorta bitimine bir aylık zaman olması gerek ya değilse sistem üzerinde miktar vermeleri mümkün değil ben böyle biliyorum.

ya ben sordugumda benimle aynı yaşda olan bir adamın arabaasına fiyat önermişler (oda ben gibi kazasız
ve 2011 cdti essentia ona bakıp tahmini öneride bulundu. o kadar

Geri