Bende durum bu şekilde hocam Bu arada sizede öneririm bu bölümü https://www.opelforum.net/pages/yakit-tuketimi/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uğur hocam maşallah rekor sizde çoğunluk olarak kaç km hız ile sürdünüz aracıAntalya- İstanbul-Edirne arası uzun yol diyebilirim. 3-4 kişi+full bagaj+full klima ile.
Ekli dosyayı görüntüle 1434
hocam maşallah yahu. bu araç 136 lık mı 110 luk mu?1.3 mü?Bugün Antalya Denizli arası Ekli dosyayı görüntüle 1285
Uğur hocam maşallah rekor sizde çoğunluk olarak kaç km hız ile sürdünüz aracı
O zaman normal değerlerin abi bide kullanıma bakar yani ustalığa ben 5.6 değeri 130_160 km hız ile yakaladım iyi günlerde kullanırsın aracını inşallahOrtalama 100-110 km/s diyebiliriz. Tabii şehir geçişlerinde falan ışıklar dur kalklar vs. ortalama hızı biraz düşürüyor. Hız sabitleme de kullandım yer yer.Tabii dellenip aracı 200 km/s kadar denediğim de oldu anlık olarak. Sonra gazı kestim. Araçta Eco modu var ve S&S de var, onlarında etkisi var tabii kullanım tarzı yanında. İlaveten göstergelere fazla inanmayın. Mesela benimki 0,5 litre az gösteriyor. Gerçek yakıt tüketimim manuel ölçümlerde 4,4 -4,5 civarı çıktı/çıkıyor.