Yakıt sarfiyatlarımızı karşılaştıralım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omeroz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kayseri - Alanya (Avsallar) gidiş
Konya Alanya arası klima açık, bagaj full, 2 yetişkin 3 çocuk
111.webp

Alanya - Kayseri (dönüş)
Alanya- Kayseri arası klima açık, bagaj full, 2 yetişkin 3 çocuk
112.webp

• Beğen
Tepkiler: Murat
Antalya- İstanbul-Edirne arası uzun yol diyebilirim. 3-4 kişi+full bagaj+full klima ile.

1[1].webp

Ekli dosyalar

• 2[1].webp
    2[1].webp
    44.8 KB · Görüntüleme: 90
hocam maşallah yahu. bu araç 136 lık mı 110 luk mu?1.3 mü?

---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ----

foto yok ama Didim-Karamürsel tam 571 km 150 lira yaktı yolun 4 de 3 ünü CC kullandım. 26 kuruş yakmış. 1.3 cdti H kasa araba full dolu. bence gayet ideal.

Son düzenleme:
Bende yakıttan çok hız ortalamasına baktım..Yollarda radar,ışık,trafik,yokuş vs yokmuydu yahu :)..

Uğur hocam maşallah rekor sizde çoğunluk olarak kaç km hız ile sürdünüz aracı

Ortalama 100-110 km/s diyebiliriz. Tabii şehir geçişlerinde falan ışıklar dur kalklar vs. ortalama hızı biraz düşürüyor. Hız sabitleme de kullandım yer yer.Tabii dellenip aracı 200 km/s kadar denediğim de oldu anlık olarak. Sonra gazı kestim. Araçta Eco modu var ve S&S de var, onlarında etkisi var tabii kullanım tarzı yanında. İlaveten göstergelere fazla inanmayın. Mesela benimki 0,5 litre az gösteriyor. Gerçek yakıt tüketimim manuel ölçümlerde 4,4 -4,5 civarı çıktı/çıkıyor.

Ortalama 100-110 km/s diyebiliriz. Tabii şehir geçişlerinde falan ışıklar dur kalklar vs. ortalama hızı biraz düşürüyor. Hız sabitleme de kullandım yer yer.Tabii dellenip aracı 200 km/s kadar denediğim de oldu anlık olarak. Sonra gazı kestim. Araçta Eco modu var ve S&S de var, onlarında etkisi var tabii kullanım tarzı yanında. İlaveten göstergelere fazla inanmayın. Mesela benimki 0,5 litre az gösteriyor. Gerçek yakıt tüketimim manuel ölçümlerde 4,4 -4,5 civarı çıktı/çıkıyor.
O zaman normal değerlerin abi bide kullanıma bakar yani ustalığa ben 5.6 değeri 130_160 km hız ile yakaladım iyi günlerde kullanırsın aracını inşallah

• Beğen
Tepkiler: u.uçar
Sizin tüketimleri gördükçe gıpta ile bakıyorum. Rabbim nazarlardan saklasın araçlarınızı maşallah.

• Beğen
Tepkiler: Murat ve u.uçar
Astra J HB 1.4 T

8.7 lt/100 km
Ortalama hız 31.4 km/h

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Murat
Geri