Yakıttan tasarruf diye düşük devirlerde kullanmamak gerekiyor. Dimyata pirince giterken evdeki bulgurdan oluruz. egr le nin ve katalizetörün ömrünü kısaltığımız gibi motorun kurumlanmasınıda çabuklaştırırız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yakıttan tasarruf diye düşük devirlerde kullanmamak gerekiyor. Dimyata pirince giterken evdeki bulgurdan oluruz. egr le nin ve katalizetörün ömrünü kısaltığımız gibi motorun kurumlanmasınıda çabuklaştırırız.
bununla bir alakası yok.aracı yokuşta baygın bi şekilde zorlamadıktan sonra motor zarar görmez.araç kendi halinde akıyorsa sorun yoktur.sonuçta aracın kullanma kılavuzunda bile şehir içinde 50 km de bile 4.vitese geçebilirsiniz diyor.bu arabaları yapanlardan daha iyi bilmiyoruz herhaldeAracı 1-2 aydır 3bin devirin altında kullanıyorum, hem güvenli sürüş hemde benzin tasarrufu için, ve 1hafta önce arıza lambası yandı, tech2'ye bağlattığımda EGR hatası verdi, ustam hatayı sildi.. Aldığın benzindendir dedi, bnde Shell'den aldığım benzini Opet'e çevirdim. Bugün depoyu full'ledim fakat yine arıza lambası yanıyo, 1-2dk sora sönüyo..
Bu sizin dediğiniz gibi, düşük devirlerde kullanmaktan kaynaklı, EGR arızası mı??
Aracı 1-2 aydır 3bin devirin altında kullanıyorum, hem güvenli sürüş hemde benzin tasarrufu için, ve 1hafta önce arıza lambası yandı, tech2'ye bağlattığımda EGR hatası verdi, ustam hatayı sildi.. Aldığın benzindendir dedi, bnde Shell'den aldığım benzini Opet'e çevirdim. Bugün depoyu full'ledim fakat yine arıza lambası yanıyo, 1-2dk sora sönüyo..
Bu sizin dediğiniz gibi, düşük devirlerde kullanmaktan kaynaklı, EGR arızası mı??
Aracı 1-2 aydır 3bin devirin altında kullanıyorum, hem güvenli sürüş hemde benzin tasarrufu için, ve 1hafta önce arıza lambası yandı, tech2'ye bağlattığımda EGR hatası verdi, ustam hatayı sildi.. Aldığın benzindendir dedi, bnde Shell'den aldığım benzini Opet'e çevirdim. Bugün depoyu full'ledim fakat yine arıza lambası yanıyo, 1-2dk sora sönüyo..