- Konuyu Başlatan
Evet hocam bende o konuda sorun yaşıyordum sanırım en mantıklı hali bu oldu Bundan sonra fiş biriktirmek zorunda değilim şükür )
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece ben değilim demekki fiş biriktirenEvet hocam bende o konuda sorun yaşıyordum sanırım en mantıklı hali bu oldu Bundan sonra fiş biriktirmek zorunda değilim şükür )
Son 1 aydır fiş tutmuyorum, öncesinde de oksijen sensörüm bozuktu çok yakıyordu, yine de gireyim olmazsa [emoji4]Fiş verilerini girde bakalım istatistikler nasılmış
bir adminden diğer admini pohpohlama +rep uygulaması gelsin Şaka bir yana araba Türkyie şartlarından dolayı çok yakıyor ama ona göre performans veriyor. Bu yüzden uzun süre önce bu konuda istatistik tutmayı bıraktım. Benzine Aylık harcayacağım rakam neyse onu harcıyorum. Ne eksik ne fazla. Acil durumlar hariç. Türkiye'de yaşıyorsak sadece benzinde değil neredeyse tüm bütçe harcamalarında bir bütçe planı yapıp ona göre harcama yapılması lazım. Keşke durum böyle olmasaydı.Neden bu forumdayim?
Önceliği fayda(lılık) olan, maddi getiriyi esas tutmayan, çok üye sayısına ulaşmak adına kaliteden taviz vermeyen bir mefkuresi olduğu için bu forumdayim.
Böyle gittiği sürece de bu forumda olmaya, nitelikli katkı sağlamaya, hiç olmazsa ayak işlerine yardımcı olmaya çalışacağım. Desteklerimiz sizinle @Hasip [emoji106][emoji4]
D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mezkur fiil işlendiği vakit admin olmadığımın dikkate alınmasını istirham ediyorumbir adminden diğer admini pohpohlama +rep uygulaması gelsin Şaka bir yana araba Türkyie şartlarından dolayı çok yakıyor ama ona göre performans veriyor. Bu yüzden uzun süre önce bu konuda istatistik tutmayı bıraktım. Benzine Aylık harcayacağım rakam neyse onu harcıyorum. Ne eksik ne fazla. Acil durumlar hariç. Türkiye'de yaşıyorsak sadece benzinde değil neredeyse tüm bütçe harcamalarında bir bütçe planı yapıp ona göre harcama yapılması lazım. Keşke durum böyle olmasaydı.