Yakıt Tüketimi İstatistikleri Sayfamız Açıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet hocam bende o konuda sorun yaşıyordum sanırım en mantıklı hali bu oldu :) Bundan sonra fiş biriktirmek zorunda değilim şükür :))

Evet hocam bende o konuda sorun yaşıyordum sanırım en mantıklı hali bu oldu :) Bundan sonra fiş biriktirmek zorunda değilim şükür :))
Sadece ben değilim demekki fiş biriktiren :)

• Beğen
Tepkiler: Ergun U.
Fiş verilerini girde bakalım istatistikler nasılmış :)

Fiş verilerini girde bakalım istatistikler nasılmış :)
Son 1 aydır fiş tutmuyorum, öncesinde de oksijen sensörüm bozuktu çok yakıyordu, yine de gireyim olmazsa [emoji4]

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sistem sayesinde karşılaştırma çok kolay düşünsene Şubat ayında çok yakıyorsan burdan görebiliyorsun :)

Neden bu forumdayim?

Önceliği fayda(lılık) olan, maddi getiriyi esas tutmayan, çok üye sayısına ulaşmak adına kaliteden taviz vermeyen bir mefkuresi olduğu için bu forumdayim.

Böyle gittiği sürece de bu forumda olmaya, nitelikli katkı sağlamaya, hiç olmazsa ayak işlerine yardımcı olmaya çalışacağım. Desteklerimiz sizinle @Hasip [emoji106][emoji4]

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bir adminden diğer admini pohpohlama :) +rep uygulaması gelsin :D Şaka bir yana araba Türkyie şartlarından dolayı çok yakıyor ama ona göre performans veriyor. Bu yüzden uzun süre önce bu konuda istatistik tutmayı bıraktım. Benzine Aylık harcayacağım rakam neyse onu harcıyorum. Ne eksik ne fazla. Acil durumlar hariç. Türkiye'de yaşıyorsak sadece benzinde değil neredeyse tüm bütçe harcamalarında bir bütçe planı yapıp ona göre harcama yapılması lazım. Keşke durum böyle olmasaydı.

Keşke benzin 2 lira olsaydıda düşünmeden binseydik @Berkin hocam :)

• Beğen
Tepkiler: Berkin
bir adminden diğer admini pohpohlama :) +rep uygulaması gelsin :D Şaka bir yana araba Türkyie şartlarından dolayı çok yakıyor ama ona göre performans veriyor. Bu yüzden uzun süre önce bu konuda istatistik tutmayı bıraktım. Benzine Aylık harcayacağım rakam neyse onu harcıyorum. Ne eksik ne fazla. Acil durumlar hariç. Türkiye'de yaşıyorsak sadece benzinde değil neredeyse tüm bütçe harcamalarında bir bütçe planı yapıp ona göre harcama yapılması lazım. Keşke durum böyle olmasaydı.
mezkur fiil işlendiği vakit admin olmadığımın dikkate alınmasını istirham ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Hasip ve Berkin
İşin bir de şu ciheti var ki: sürekli hesap kitap yakıtın bereketini kaçırıyor sanki. Kendimde değil de babamda çok şahit oldum. Adamın yakıtı resmen bitmiyor. (İfşa ettiğim için bu bereket kaçabilir :)

Neyse kafalar karışmasın..Removed :)

• Beğen
Tepkiler: husooz
Geri