Yakıt Tüketimi İstatistikleri Sayfamız Açıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İşin bir de şu ciheti var ki: sürekli hesap kitap yakıtın bereketini kaçırıyor sanki. Kendimde değil de babamda çok şahit oldum. Adamın yakıtı resmen bitmiyor. (İfşa ettiğim için bu bereket kaçabilir :)
Öff aynen yaaa. Benim bir arkadaşta böyle. Arabalarada çok meraklı devamlı araba sohbeti açılır ve arabasının kuruş hesaplarını anlatır.

@Hasip Hocam;

araç seçimi yaptırma şansımız var mı ? malum benim araç şimdilik Astra değil Opel bile değil..:))

• Beğen
Tepkiler: tuleybihayat
@Hasip Hocam;

araç seçimi yaptırma şansımız var mı ? malum benim araç şimdilik Astra değil Opel bile değil..:))
Şimdilik derken [emoji6]
Opel mi alacaksınız

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hımmmm düşünelim :)

• Beğen
Tepkiler: tuleybihayat
@Hasip Hocam;

Şimdilik derken [emoji6]
Opel mi alacaksınız

Nasip ....

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kaçamak cevaplar [emoji3][emoji106]

Bence Opel harici araçlar bu bölümde olmamalı.Karışmasın diğer araçlar...Belki başka bir bölümde ''Diğer Araçlar''gibi bir bölüm açılıp yapılabilir..

Çok güzel olmuş. Buna benzer bir uygulama var. Ben bir süredir oradan tutuyorum istatistikleri. Adı Drivvo. Hatta buradan bi arkadaş tavsiye etmişti yanlış hatırlamıyorsam. Buraya girdiğim değerleri şimdi oradan baktım [emoji4]
Aldığım günden beri fişleri biriktiriyorum, keşke fişlerin üzerine km yazmış olsaydım, 3 yıllık ne istatistik çıkardı...

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çok güzel olmuş. Buna benzer bir uygulama var. Ben bir süredir oradan tutuyorum istatistikleri. Adı Drivvo. Hatta buradan bi arkadaş tavsiye etmişti yanlış hatırlamıyorsam. Buraya girdiğim değerleri şimdi oradan baktım [emoji4]
Aldığım günden beri fişleri biriktiriyorum, keşke fişlerin üzerine km yazmış olsaydım, 3 yıllık ne istatistik çıkardı...

İstatistikler tutarlımı peki ? aslında bu tarz bir uygulama üzerinden sağlama yapmak lazım :)

Hemen hemen tutarlı. Programda ortalama 38 kuruş, burada 43 kuruş gibi görünüyor.

Geri