Evet ben bahsetmiştim doğru hatırlıyorsunuz. Drivvo aldığınız son yakıtı da hesaba katar. Aldığınız son yakıtla 0 km yol gitmişsiniz gibi hesap yapar. Dolayısı ile genel ortalama biraz yüksek çıkar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde bu "ne yakıyor" mevzusu "ee çocuk çocuk nasıl" der gibi birşey [emoji4]Benim için istatistik sayfası şu iş için işe yarıyor. Grafik eğri olarak yukarımı çıkıyor ? Kışın mı fazla yazınmı fazla yakıyorum. Lastikleri değiştirdikten sonra grafik aşağı eğrimi yoksa yukarı eğrimi yapıyor Olay para değil bu tarz uygulamar sayesinde araçta yolunda gitmeyen birşey tespit edilebilir, veya bakım öncesi, sonrası karşılaştırması yapılabilir... Örnekleri çoğaltmak mümkün
Maalesef tüketim değerlerini fazla hesaplamak biraz psikolojiye zararlı ama ne yapacaksın devir ekonomi devri. Adam elektrikli veya dizelden ucuz diye benzinli Mercedes, BMW,, Audi falan alıyor, soluğu tüpçü de (LPG) alıyor. Yani bunlar sineğin yağını hesaplarsa diğerleri ne yapsın?
@Hasip kardeşim site araçlarında yakıt istatistiklerine tıklayıp yakıt verisi ekle butonuna basınca site donuyor gibi bir şeyler oluyor anasayfa mesajlar vs. Hiçbir buton çalışmıyor en son ekranı kapatarak tekrar giriyorum sorun ben de mi.