Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abilerim arabama 1 ay önce kavuştum ikinci el aldım araca hiç bakılmamıştı 1 ayda gerek iç gerek dış gerek mekanik bakımını yaptırdım zaten haftada 2 kere yıkıyorum yapılcak çok işim var daha iyi günler hepinize
Abi aldığımda sıfır bakımlıydı araba ilk olarak bakımdan sonra geçen hafta bosch marka disk ve balata taktırdım diskler çok kötü durumdaydı modifiye aşamasına geçmeden mekanik sıkıntı kalmasın diye uğraşıyorum gittiğim usta dedi ki zinciri değiştir araba 91 binde normalde 85 binde değişmesi gerekmiş ses geliyo dedi sizce ne yapmalıyım ??
Triger seti şimdiye dek hiç değişmediyse ve zincir değil kayış varsa çok acil değiştirin bence. Zincir varsa değişmeye gerek yok zaten. 40-60 bin arasında kayışın değiştirilmesi gerekiyor.
Abi bana usta zincir var dedi zaten zincir bollaşmış galiba tam bilmiyorum ama zincir sesini duyuyorsun usta değiştir dedi bende merak ediyorum acaba kopma falan olur mu olmaz mı diye değiştirmeli miyim diye ..
Abi bana usta zincir var dedi zaten zincir bollaşmış galiba tam bilmiyorum ama zincir sesini duyuyorsun usta değiştir dedi bende merak ediyorum acaba kopma falan olur mu olmaz mı diye değiştirmeli miyim diye ..
Eğer tespit doğru ise ve zincir bollaşmışsa elbette değişmek lazım ama zincirli arabalarda o ses hep bir miktar gelir. Tabii ki sizinki normal ses sınırları içinde mi fikrim yok. Zincire girişince devirdaim falan onları de değişmek lazım biraz tuzlu olabiliyor Başka bir ustaya daha göstermenizi öneririm bazen işçiliği pahalı diye hemen triger olayına girebiliyorlar.
Söylenene göre 85 binde değişmesi gerekirmiş benim araba 91 bin oldu bakalım opelgm de 120 liraya zincir setini buldum başka ustayada bi göstereyim ne olucak umarım tuzlu olmaz :/