Nadir aslında senin biyolojik sigorta kutun değişmeli diyorum ben.Arkadaş bir adam hepmi kasapları bulur sanayi sitesinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok alınmadım,lanet olsun boyle iş bılmez adamların yuzunden sanayii esnafı iş yapamaz hale gelıyo,sen elbettekı haklısın,ben oyle ınsanlar tanıyorumkı,bırı gelsede haftayı kurtarsak dıye düşünen,5 dk lık işi anlayıp abı bırak 3 saat sürer sonra gel deyıp cebını dolduran,ahh ahh,her zaman söyluyorum,aslan bıle doyacagı kadar yer,acıktıgı zaman avlanır..insanoğlu ıkı ayaklı canavar...ben istanbulda turbo tamirciliği yapıyorum..
Nadir aslında senin biyolojik sigorta kutun değişmeli diyorum ben.Arkadaş bir adam hepmi kasapları bulur sanayi sitesinde
Üstadım o kadar içli mesaj yazarken bu mesajını kaçırmışım Üstadım sorma ya bu kadar olur. Yemin ederim her zaman daha iyisi olsun derim ama her zaman iyi olan bir şey oluyor oda yediğim kazık.. çok iyi oluyor yeminle.
İlk arabalarımdan birinde şöyle bir olay yaşadım.Arabaya alt takım yaptırdım rot kollarını değiştirdim aracın direksiyon farklı açıda durdu.Rot balansçı önce çekmeyi denedi, sonra göbeğine vurdu, sonra bişiler yaptı bişiler yaptı.Sonra başka bir rot balansçıya gittik oda baktım eline çekiç aldı.Sonra özel servise gittim belki çektirme vardır diye, oda aynı yöntemi uyguladı.Özel servisler ve rot balansçılar toklamda 8 tamircide direksiyon çektirmesi yok.Sonunda yoldan geçerken gördüğüm bir yer vardı orası geldi aklıma.Dedim arkadaş özel servisi rot balansçısı alt takımcısı tam 8 yer gezdim hepsi sadece eline çekiçle murç alarak sökmeye kalktı dedim.Sıkma canını abi dedi oradaki kalfa.Baktım elinde bir çektirme birde lokma cırcırı aldı geldi.Tık diye çekti aldı yerinden.Allah senden razı olsun dedim.Ne kadar borcum dedim bu kadar basit şey için paramı alacağız abi dedi.Ama misafirim bir daha gelmezsem hakkını helal et dedim ne demek abi olurmu öyle şey madem misafirsin bizimde misafirimizsin o zaman dedi.Neyse ayarladı etti yerinede taktı.
Bu olayın yaşandığı ve 8 servis rot balanscı ve tamircinin elinde ufacık bir direksiyon çektirmesi olmayan yer taşı toprağı altın olan istanbul arkadaşlar!Gittim özellikle oto tamir setleri satan biryerde buldum onu ve fiyatını sordum.Adam 25 lira dedi.İşte kapısında özel servis, rost balans, alt takımcı yazan ve yanına gittiğinizde size havadan bakan ustaların hali bu.