- Konuyu Başlatan
çok mütevazısın nadir abi
Sorma Caner kardeşim yediğimiz kazıklar Edirne den Kars a vardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok mütevazısın nadir abi
benim başımdan da çok ilginç olaylar geçti. bir keresinde aracımın sağ ön kapı tutamağı ya da elcik diyelim, kırılmıştı. ismi önemli değil bir yetkili servise uğradım. servis danışmanına bu elcikten bi adet almak istediğimi söyledim. danışman arkadaş bu elciğin tek olarak satılmadığını komple kapı iç döşemesini almam gerektiğini söyledi. fiyatını sordum 1000 tl civarında dedi. ben fiyatı duyunca afalladım ve kalsın dedim mecburen. daha sonra tanıdık bir yedek parçacı arkadaşa sordum. elinde bu elcikten olduğunu söyledi. fiyatı da 25 tl idi ve kendisi bizzat taktı. o tarihten beridir o yetkili servise hiç gitmedim. başka bir yetkili servise gitmeye başladım.
geçenlerde de kış lastiklerini taktırmak için bir rot balansçıya gittim. kendisi çok da iyi ustadır. fakat bize çırak düştü. çırak aracı kaldırırken takozu, sağ taraftaki plastik marşipiyenin altına koyunca marşipiye sağ önden esnedi ve kaptırması kırıldı ve ara bayağı açıldı. üstüne 40 tl de balans ücreti vererek oradan ayrıldım.
Nadir beni sabah sabah güldürdünSorma Caner kardeşim yediğimiz kazıklar Edirne den Kars a vardı
Gerçek Ustalarla karşılaşmak ümidi ile abi
Hay maşallah ustam lodoslama dalmış arca