yarasa kanat?

Dediğim gibi bence birşeyi yaptıracaksanız tam yaptırın almışken de LSD alın :)

lsd kapı açılması itibari ile şaseye yüklenme yapmazmı benim arkadaşımın prelude de var açılırken ön tarafa aşırı bir ağırlık biniyor buda bence arabanın kesin bir şeylerine zarar verir..

arac 2oo6 model .
epeyı masrafı varmış yaa bıraz uzun surebılır ama ben yapmaya kesın kararlıyım bı gun yapacagım o kapıları

lsd kapı açılması itibari ile şaseye yüklenme yapmazmı benim arkadaşımın prelude de var açılırken ön tarafa aşırı bir ağırlık biniyor buda bence arabanın kesin bir şeylerine zarar verir..

Eğer zarar verseydi LSD TÜV ve ISO belgesi alamazdı :) sanayide yaptırdıysa zarar vermesi doğal.

dediğim zaten sanayi işleri o martı kanatlardan kaç tanesi orjinal lsd ki.. adı lsd ye çıkmış

normal kapı açılırken de aynı yere yük biniyor, menteşe dışında kapıyı tutan ne var ki. o menteşelerde yere dikine kuvvet uyguluyor. aynı şekilde lsd kapılarda açılı bir şekilde menteşe bölgesine kuvvet uyguluyor. o açılı kuvveti , aksam yere dikine iletiyor. değişen bir şey yok.

Geri