Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lsd kapı açılması itibari ile şaseye yüklenme yapmazmı benim arkadaşımın prelude de var açılırken ön tarafa aşırı bir ağırlık biniyor buda bence arabanın kesin bir şeylerine zarar verir..
lsd kapı açılması itibari ile şaseye yüklenme yapmazmı benim arkadaşımın prelude de var açılırken ön tarafa aşırı bir ağırlık biniyor buda bence arabanın kesin bir şeylerine zarar verir..
normal kapı açılırken de aynı yere yük biniyor, menteşe dışında kapıyı tutan ne var ki. o menteşelerde yere dikine kuvvet uyguluyor. aynı şekilde lsd kapılarda açılı bir şekilde menteşe bölgesine kuvvet uyguluyor. o açılı kuvveti , aksam yere dikine iletiyor. değişen bir şey yok.