Yarın araba alacağım acil lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Egeadam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ver bea bakarız

Hocam baksana okudum bnde easytronikler sakatmış :(

Yalnız koyu renkli fiesta da hesap ettiğimizde günde yaklaşık 100 km yol yapmış oluyor..Şirket aracı olarak kullanılmış olabilir de..

Sonuç olarak astralardan birini seçmek daha mantıklı olacak sanırım ? siyah olan güzelde siyah çok çizik gösterio diyorlar kullanan arkadaslarımda birde easytriptoniklerin arıza şansı daha yüksekmişte :s gidip 4.yümü alıcam bu gidişle :D

ya sen benim dediğime bakma her easytronic arıza çıkartacak diye bir şey yok... :)
sadece iki kere düşünülecek bir durum.. bulunduğun yerde bu işten anlayan var mı yok mu o önemli... mesela ben afyonda yaşıyorum ama burda mümkün olduğunca az gitmek istiyorum sanayiye... öncemli işlerimi izmirde halletmek istiyorum... sonuçta afyonda 100 tane corsa vardır, izmirde 5000 misal...

ben bugün itibarı ile 1 senedir kullanıyorum easytronic astrayı. Çok memnunum çok zevkli. Unutma tam otomatiklerinde arızaları var ve zor tamir oluyor. Ama easy ler daha kolay tamir oluyor

Bugün bilen bir arkadaşıma sordum, fiesta titanium için 27 bin çok az kesin birşey vardır dedi. Hele galerici kesinlikle vermez diyor. Dikkatli olun.

Tamam teşekkür ederim astrayı alıcam gibi duruyor. Ama şundan emin olmak istiyorum ikiside hiç bir sorun olmadıgını varsayarsak diyelım hile hurda yok bişi yok 27.000 tl ye 2010 titanyum almaktansa 29.000 tl ye 2008 astra almak mantıklımı ?

Geri