Doğum günün Kutlu olsun ayrıca ehliyette başarılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok sağol abiiDoğum günün Kutlu olsun ayrıca ehliyette başarılar
18 yaşıma girdiğimde hiçte ehliyet almak için koşmamıştım yani. ilkelerim başkaydı o zaman......
Evet abi varmış demekki bende yeni gördüm :rakir::maden:O ne be.Öyle bir yaş vardı di mi?Hatırlar gibiyim.:rakir:
iyi seneler sana... ayrıca umarım bilinçli bir sürücü olursun..
tavsiye olarak algılama ama önerilerim diyim ;
1. trafikte kimseyle kavga etmemeye çalış, ne kadar sakin olursan o kadar iyi
2. Alkol kullanıyosan , araba kullanma
3. Yayalara ve diğer araçlara saygılı ol , hatta hayvanlara da...
4. Arabanın çok büyük bir silah olduğunu unutma.. illa bir felaket yaşamaya gerek yok bunu anlamak için..
5. Haklı bile olsan bir yayaya çarptığında CEZA evine atılacağını unutma!
6. Kendinde tak ama takmazsan bile en azından arabana binen sevdiklerine emniyet kemerini zorla taktır.. vicdan azabı koyar adama
7. Arabada müzik dinlemek zevklidir keyiflidir, ama son ses dinlemenin de bir mantığı yok bence, aynı şekilde çok gereksiz kornalar, egzozlar
yani böle umarım yanlış anlamamışsındır, bu foruma üye olduğuna göre zaten bilinçli bir araba seversindir ama sonuçta yaşın genç.. aklımda gelenleri paylaşmak istedim sadece
berkay doğum günün kulu olsun bana daha 1 sene var :'( bende senin gibi 18 ime girdiğim gün ehliyete yazılcam
Allah gönlüne göre versin kardeşim,3 sene önce falan nasıl geçicek bu zaman diyodum,bir baktım 18 olmuşuz