Yaş 18...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34BCT70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla mı :D yahu kalbin ne fesatmış kardeşim ben kıraathane ve ya bilardo salonu kastetmiştim :D

aşk olsun abi ne fesatı bende onları onları kastettim. hangi kıraathane veya bilardo salonunda 18 yaş aranıyor :D

adana halka tatlısı , şambali bunlar çok güzel tatlılar. şimdiki nesil bilmez kıraathanelerde kağıt oynamadıkları için bu tatlıları yeme fırsatları olmamıştır....

adana halka tatlısı , şambali bunlar çok güzel tatlılar. şimdiki nesil bilmez kıraathanelerde kağıt oynamadıkları için bu tatlıları yeme fırsatları olmamıştır....

ya abi adana halka tatlısı neymiş .erhane tatlısı o :D

abi sizin zamanınızda istanbul fethi bile olmamıştı. yeni çeriler kapıyı tutuyodu. sadece paşalar giriyodu :D

kavgada denmez....:D

cengizz abimmmmmmm valla özledim seni ya. gelecem istanbula

cengizz abimmmmmmm valla özledim seni ya. gelecem istanbula
ben de özledim kardeşim ben de gel tabii çok uzun zaman oldu bugün yine babamı hastaneye yatırdım,bir dizi ameliyatla olacak gelin de azıcık moralim düzelsin

Cengiz,Murat,Kadir abilerim iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :D
Bende kıraathane için sevindim zaten :p

abicim sen bakma cengiz abiyle kadir e .. dediklerini dinle yaptıklarını yapma. kıraathane kalmadı zaten artık insanlar internet üzerinden vakitlerini değerlendiriyor:D çokta sevindirik olma heyecan yapar heyecan ise konsantre bozar....dermişimmmmm:D

Geri