Yaş 18...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34BCT70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Allah uzun ömür versin....kısa bir süre sonra bir bakacaksın amca dediğin kişilerin yaşına gelmişsin ve sana amca diyorlar....acı ama gerçek:rakir:

Amin Murat abi sağolasın..aynen öyle zaman cabuk geciyor :)

geçmiş doğumgünün kutlu olsun. bende 18 ime girdiğim gün okuldan çıkıp sürücü kursuna gitmiştim :D gerçi emniyetin kestiği haracı ödeyemediğim için uzun bi süre alamamıştım ehliyeti :D

geçmiş doğumgünün kutlu olsun. bende 18 ime girdiğim gün okuldan çıkıp sürücü kursuna gitmiştim :D gerçi emniyetin kestiği haracı ödeyemediğim için uzun bi süre alamamıştım ehliyeti :D
Teşekkür ederim sağolasın aynen iyi para tutuyor şaka maka :)

Hayırlı olsun şimdiden.. Tüm branşlardan 100 alırsın heralde.

Ne çok 25 şubat doğumlu varmış yaw:)
doğum günlerimiz kutlu olsun.

uyuyamadım,çok heyecanlıydım deyince ben de baska bir yere gittin sandım :D doğum günün kutlu olsun ...

uyuyamadım,çok heyecanlıydım deyince ben de baska bir yere gittin sandım :D doğum günün kutlu olsun ...

:rakir::rakir::rakir::rakir::rakir::rakir::rakir::rakir::rakir::rakir::rakir::rakir:

cengiz abi onun için artık 18 beklenmiyo abiiiiiiiiiiii o eskiden diiiiiiiiiii abiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:D

:rakir::rakir::rakir::rakir::rakir::rakir::rakir::rakir::rakir::rakir::rakir::rakir:

cengiz abi onun için artık 18 beklenmiyo abiiiiiiiiiiii o eskiden diiiiiiiiiii abiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:D
valla mı :D yahu kalbin ne fesatmış kardeşim ben kıraathane ve ya bilardo salonu kastetmiştim :D

nasıl yani 18 altınamı düşürdüler yaşı.. ne bahtsız nesilmişiz. bu arada bende kıraathane demiştim:D

Geri